Hansa FCMW51003010

Dacă te interesează un aragaz hibrid atunci Hansa FCMW51003010 ar fi o recomandare din partea mea. Denumirea corectă e de aragaz mixt și asta e așa deoarece plita e alimentată de la rețeaua de gaz, iar cuptorul e unul electric. V-am recomanda acest model deoarece beneficiază de aprindere electrică la plită și asta înseamnă că o să gătiți mai eficient. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un excelent aparat cu garanție de minim 2 ani.

Poze

Se poate vedea că FCMW51003010 e un model de culoare albă care are un panou de comandă clasic cu 5 butoane – unul pentru cuptor, iar restul de 4 pentru pentru ochiurile de la plită. Cred că se poate vedea din imagine că aparatul beneficiază de iluminare interioară, iar jos de tot e un sertar (inferior) pentru depozitarea diferitelor lucruri… cum ar fi vasele, de exemplu. Observați că geamul are un design special… despre care pot spune că e unicat.

Aparatul
Aparatul

Specificaţii tehnice

Nu s-ar putea spune despre acest aragaz că ar excela la capitolul caracteristici, însă față de un model complet pe gaz, acesta are facilitatea că duba e aprinsă electric. La majoritatea aragazurilor (cele pe gaz), cuptorul nu se aprinde electric, ci doar plita, iar acesta având cuptor electric ați scăpat de brichetă.
Pe partea de accesorii are grătar și alte accesorii care vin cu orice aragaz.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e mare; beneficiază de aprindere electrică; vine cu 3 moduri de gătire (mai multe informații în manualul de utilizare); garanția poate fi expandată la 4 ani pe bani puțini; cuptorul e unul iluminat, ar asta înseamnă că nu trebuie să folosiți lanterna pentru a vedea dacă prăjitura e gata; grilajul e dat cu email ceea ce ajută la o rezistență crescută a sa.
Contra: nimic.

Concluzie

Pe piață nu se găsesc prea multe astfel de aragazuri mixte deoarece în general sunt foarte scumpe și lumea nu și le permitea. Acest Hansa e o surpriză deoarece costă sub 1000 de lei și incorporează toate facilitățile aragazurilor mai sus amintite. Utilizarea nu e deloc complicată deoarece se utilizează normal precum oricare alt aragaz… prin intermediul panoului

Lasă un comentariu