Hansa FCGX57203030

Hansa FCGX57203030 este un aragaz foarte capabil și modern în același timp. Marele avantaj e că nu costă deloc mult putând fi achiziționat la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Normal că există variante și mai ieftine cum ar fi Hansa FCGW50003011, însă acesta are grill, rotisor și alte dotări premium. Chiar dacă e un aragaz (aproape de) premium nu e deloc greu de folosit și de aceea ar fi recomandat chiar și celor mai bătrâni.

Poze

Acest FCGX57203030 vine pe inox (culoarea), iar capacul e unul din sticlă ceea ce îi conferă un aspect foarte plăcut. E ceva mai mic în comparație cu alte aragazuri deoarece lățimea e de 50 centimetri, iar acest lucru e în avantajul dvs. deoarece va ocupa mai puțin loc în bucătărie, iar o hotă va fi amplasată numai bine deasupra. Se poate vedea că beneficiază și de iluminare interioară, însă ventilarea lipsește.

Aparatul
Aparatul

Specificaţii tehnice

Sunt multe aragazuri în momentul de față, dar acest FCGX57203030 e mai special deoarece arzătoarele sunt aprinse în mod electric și deoarece are unele accesorii care nu le întâlnești la alte modele. Aceste accesorii sunt grill-ul și rotisorul din cuptor, iar referitor la cuptor/dubă trebuie știut că beneficiază și de curățare catalitică. Grilajul de la arzătoare e unul realizat din fontă, iar acest lucru garantează o rezistență ridicată.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; fiabilitatea e peste medie datorită faptului că are aprindere electrică; întreținerea nu e deloc costisitoare deoarece beneficiază de curățare catalitică; garanția standard de 2 ani poate fi mărită la mai mult; utilizarea e una clasică, iar aprinderea în mod electric va facilita o aprindere mai rapidă.
Contra: nu are ventilator în cuptor, dar această caracteristică e mai mult întâlnită la modelele incorporabile (cuptoarele incorporabile).

Concluzie

Cred că acest aragaz ar fi foarte bun atât pentru tineri cât și pentru bătrâni deoarece are un panou de comandă simplist cu butoane mari și aprinderea electrică e exact ceea de ce aveați nevoie pentru a aprinde rapid electrocasnicul. Însă, trebuei subliniat că aprinderea electrică se referă doar la arzătoarele de la plită.

Te-ar mai putea interesa