Hansa FCGW57023010

Îți recomand un aragaz Hansa FCGW57023010 deoarece vine cu următoarele specificații 4 arzătoare gaz, siguranță, timer, grill, rotisor și e de culoare albă. În momentul de față primiți și o tigaie cadou, dar poate că oferta nu va mai fi valabilă când o să citiți acest articol. Cadoul e în valoare de 60 lei și e vorba despre o tigaie Tefal, deci nu de orice cadou. 😉

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și evindent că aragazul de față e recomandat și de acesta deoarece e de sub 1000 lei. Fiind un electrocasnic de îndelungă folosință are o garanție de 2 ani care poate fi extinsă la 4 cu vreo 110 lei. Deci, o să dețineți un aragaz cu un extrem de bun raport între calitate și preț, iar fiabilitatea se va dovedi foarte bună datorită garanției.

Poze

Din punct de vedere vizual e similar modelului FCGW67023010.

Așa arată

Specificaţii tehnice

Hansa FCGW57023010 e un aragaz pe gaz cu patru arzătoare și vine la pachet cu funcții precum cea de rotisor sau grill. Foarte utilă se va dovedi și aprinderea electrică deoarece astfel nu o să aveți nevoie de brichetă ori chibrit. Astfel nu o s risipiți nici gaz și nici timp până aprindeți electrocasnicul.

Nu e mare deoarece dimensiunile sut de 85 pe 50 pe 65 centimetri (ÎxLxA) și astfel cred că o să fie ușor de poziționat în bucătăria dumneavoastră. Vizual arată foarte bine și nu are nimic ieșit din comun așa încât să spun că e deosebit față de alte aparate de acest tip de la acest producător sa ude la alții.

Vine cu siguranță, termostat și timer mecanic, iar cuptorul e iluminat. Iluminarea e utilă deoarece la modelele vechi nu întâlneai așa ceva și trebuia să aprinzi becul în bucătărie dacă vroiai să verifici care e starea prăjiturii din dubă. Mi era și varianta să mergi cu o lanternă, dar acum că FCGW 57023010 are o dubă iluminată putem uita acele vremuri.

Păreri pro şi contra

Pro: capacul lui FCGW57023010 e metalic, prețul nu e mare, arată bine, vine cu multe dotări, iar faptul că poate fi aprins electric e un mare plus.
Contra: nu e nimic de comentat cu referire la produs, dar ar fi fost interesant dacă Hansa avea un site de prezentare cu câteva manuale online. Dar, nici producătorul de televizoare Horizon nu are site și nu se plânge nimeni de calitatea TV-urilor de la ei.

Concluzie

Hansa FCGW57023010 e un electrocasnic ieftin și bun care vine cu funcții utile cum ar fi cea de grill sau cea de rotisor. Aprinderea electrică e și ea un lucru foarte util și nu o să mai aprindeți aragazul cu bricheta sau chibritul, deci dacă nu sunteți o persoană fumătoare nu va trebui să mai cumpărați o brichetă.

Te-ar mai putea interesa