Hansa FCCX68219, aragaz electric de 66 litri

Aragazul Hansa FCCX68219 e unul dintre dintre acele modele cu alimentare electrică și nu mixtă. E evident că are o plită electrică doar uitându-vă la el iar din dimensiunile aragazului reiese că are și un cuptor mare. Ar fi fost interesant dacă avea și rotisor însă nu oricine îl folosește iar la un așa preț nu prea veți găsi (ținând cont și de tipul de alimentare). Bineînțeles, veți observa că are control electronic și cam așa e la toate modelele electrice. Doar la cele mixte ori pe gaz veți mai găsi un control mecanic (timer mecanic). Spre deosebire de cuptoarele pe gaz, acesta oferă mai multe funcții și dotări.

Cu siguranță un aragaz cu alimentare pe gaz e mult mai ieftin, dar nu oferă aceleași caracteristici generale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Aragazul
Aragazul

Plita sa e una din sticlă vitroceramică, deci e nevoie de un alt tip de soluție de curățat comparativ cu cele care au alimentare cu gaz. Arzătoarele sunt tot 4 și fiecare e de dimensiuni diferite. Fiecare arzător se adresează unei sarcini adică fiecare are o putere diferită. Nu are un capac deci e bine să aveți fie faianță fie ceva în față pentru a nu se păta peretele.

Cuptorul său e unul de 66 litri deci capacitatea sa e una peste medie și e alimentat electric. Pe partea de funcții are: încălzire superioară, încălzire inferioară și grill. După cum am mai specificat nu are capac, dar are incluse accesorii ca: sertar inferior pentru vase (spre deosebire de alte sertare de la alte modele, acesta e pe ghidaje și roți) și ghidaje pentru tăvi (ușurează munca).

Finisajele sunt pe inox iar restul e pe negru (combinația aceasta de culori e destul de bună). Caracteristicile speciale sunt multe: 8 moduri de gătire, email etc.

Plusuri: sertarul inferior, designul, fiabilitatea, volum mare, consum mic de energie și ghidaje pentru tăvi.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Hansa FCCX68219 e un aparat electrocasnic de dimensiuni generoase dar există modele și mai mici (asta presupune că și cuptor e mai mic). Alături de acesta e nevoie doar de o hotă incorporabilă sau puteți alege una cu design mai interesant care poate fi pusă pe perete (nu sub mobilierul suspendat). Alegerea e a vostră dar mai există și incorporabile cu funcții ceva mai multe, dar prețul e mai mare (pachetele promo pot fi destul de utile pentru cei care vor să economisească ceva bani).

Lasă un comentariu