Hansa FCCW68225, aragaz electric cu ventilator

Aragazul electric Hansa FCCW68225 e unul modern și se poate vedea după cum arată (plită vitroceramică, panou de control simplu cu butoane retractabile). Astfel vă veți asigura că nu va umbla nimeni la acele butoane, iar panoul digital are funcție de blocare interfață. Cu acesta nu mai aveți nevoie de alimentare cu gaz, iar dacă ați folosit o butelie până acum, veți câștiga spațiu suplimentar în bucătărie. Pictogramele de pe panoul de control ajută mult de fiecare dată când folosiți aragazul, dar pentru cuptor se poate consulta manualul de instrucțiuni deoarece are mai multe funcții de încălzire.

Îmi plac și aparatele mixte, adică doar cu plita va fi pe gaz, iar cuptorul rămâne electric. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita de mai sus are 4 arzătoare din două dintre ele sunt mai speciale, adică un arzător e dublu circular iar celălalt e cu zonă extinsă. Cuptorul electric al acestui aragaz are o capacitate de 66 litri și acest aspect e irelevant pentru că veți putea pune același preparat ca în oricare altul.

E echipat cu grill, multe funcții de încălzire, iluminare interioară și ventilator. Multe dintre acele funcții se folosesc de dotările menționate anterior dar și de altele, sunt combinații diverse.

În general, aragazurile mai avansate oferă mai multe accesorii dar unele le puteți cumpăra ulterior în funcție de rețete (mă refer la tăvi).

Păreri pro și contra

Cuptorul său e unul multifuncțional, adică are 8 funcții interesante care le folosiți în funcție de situație. Poate că în trecut astfel de aparate nu erau prea atractive, ei bine, acum au devenit ceva mai eficiente și se vede după clasa energetică – A. E foarte important acel ventilator de la cuptor deoarece aerul cald trebuie distribuit uniform pentru ca preparatul să fie gătit perfect, totuși, nu trebuiesc neglijate nici restul funcțiilor de încălzire.

Acest model Hansa FCCW68225 are o plită destul de performantă, adică se încălzește rapid și puteți pune vase destul de mari. Spre deosebire de o plită pe gaz, aceasta are o suprafață lucioasă care atrage multe priviri și se curăță ușor.

Te-ar mai putea interesa