Hansa FCCW58225, aragaz electric cu plită albă

Majoritatea aragazurilor complet electrice sunt pe inox, motiv pentru care plita e neagră. Ei bine, Hansa FCCW58225 e o excepție care e disponibilă pe alb și care arată foarte bine. Variantele ceva mai avansate au butoane retractabile cum am văzut la multe cuptoare incorporabile de pe piață. Aceste butoane pot fi folosite doar dacă le apăsați și parcă așa e mai bine dacă nu vreți ca cei mici să umble pe la el. Plita sa nu e una chiar clasică deoarece are zone de gătit extinse pe care se pot pune vase de diverse dimensiuni și nu trebuie să fie neapărat feromagnetice (cum e în cazul plitelor cu inducție).

Are un preț foarte bun dacă e să-l comparăm cu un pachet de incorporabile, dar e loc de mai bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aragazurile electrice au o singură alimentare pe când cele pe gaz au două alimentări (una electrică pentru aprinderea). Un model electric are un panou de control mai avansat și timer e standard, iar cu acesta puteți seta timpul necesar pentru a găti preparatul dorit.

Cuptorul are cele mai multe dotări, motiv pentru care e în centrul atenției. Mă refer la următoarele: grill, timer, iluminare, ventilator, încălzire superioară și încălzire inferioară. Unele moduri e gătit folosesc diverse combinații de încălzire, cum sunt cele anterior menționat. Sertarul inferior pentru vase mi se pare destul de util dacă nu aveți prea mult mobilier în bucătărie.

Păreri pro și contra

Spațiul ocupat e foarte important atunci când aveți o bucătărie mică și vă doriți mai mult loc pentru masă și scaune. E un model chiar compact și se vede din poza de sus că are o lățime de 50 cm, dar asta nu afectează dotările sale. Poate fi folosit ca oricare alt model dar e bine să citiți manualul său că doar e ceva mai noi decât vechiul model.

Hansa FCCW58225 e unul dintre cele mai noi modele care le puteți găsi pe piață și care au un design premium. Pentru un așa aragaz aș achiziționa doar o hotă telescopică albă pentru că trebuie să țineți cont de design.

Te-ar mai putea interesa