Hansa BOEI64030030, cuptor incorporabil

Cuptorul incorporabil Hansa BOEI64030030 e unul foarte interesant deoarece la un așa preț oferă control electronic, ușă Cool Front, sistem de curățare Aqualytic și oferă un volum generos. Cele mai accesibile modele au timer mecanic și nu vin cu ecran LED care poate fi util (puteți supraveghea mai ușor programul de gătit ales). Nu cred că veți găsi un motiv pentru care nu l-ați alege deoarece la un astfel de preț nu prea sunt altele mai bune. Alături de acesta vă recomand o plită cu gaz iar pentru a se asorta, ar trebui să fie pe culoarea inox și de la același producător. BOEI64030030 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Capacitatea sau volumul cuptorului e de 58 litri care e suficient. Acesta e unul de tip Multi 6 adică oferă 6 funcții: dezghețare, încălzire inferioară de 1.3 kW, încălzire superioară 0.9 kW, grătar 2 kW etc. Se poate observa că fiecare oferă o anumită putere de încălzire, deci grill-ul e numai bun pentru fripturi de porc sau vită. E normal să fie dotat cu ventilator pentru distribuirea uniformă a căldurii, dar și timer care e unul electronic. A primit clasa A datorită consumului de energie corespunzător.

După cum am precizat sus, are o ușă foarte bună deoarece are două straturi de sticlă, astfel va fi rece tot timpul. Pe partea de siguranță are și blocare butoane în cazul în care aveți copii prin bucătărie. Atunci când îl folosiți, iluminarea interioară devină utilă în special dacă nu știți cam cât ar trebui gătită o anumită mâncare, astfel, veți supraveghea mai bine procesul de gătire (chiar dacă designul ușii e de tip oglindă).

Face față oricărei sarcini în special că are o putere de 3.3 kW și un grătar. Veți primi și două tăvi emailate numite Procook, ca și alte cuptoare similare.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu sistem de curățare cu apă (a nu se confunda cu funcțiile de autocurățare), arată bine, oferă control electronic (adică și timer electronic), vine cu două tăvi de coacere utile și e accesibil.

Minusuri: având în vedere ce oferă la un așa preț, nimic.

Concluzie

Acest Hansa BOEI64030030 e un aparat electrocasnic foarte reușit și chiar dacă combinația plită+cuptor nu e la fel de accesibilă ca un aragaz, veți avea la dispoziție un aparat mai funcțional, performant și elegant. Sincer, nu văd de ce nu l-ați alege pe acesta în special că poate fi luat și în rate fixe.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „Hansa BOEI64030030, cuptor incorporabil”

 1. Salut. Nu stii cumva diferenta intre modelul descris de tine si Hansa BOEI64290030. Modelul amintit de mine este mai frecvent comercializat pe siteuri, si nu am gasit pe net o diferenta anume intre cele doua, in afara de pret 🙂

 2. Nu cred că există vreo diferență. Ambele arată la fel, iar puterea e aceeași.

  Prețurile sunt așa
  Hansa BOEI64030030 – 849 lei sau (1299 lei dacă îl cumperi cu plită) de aici;
  Hansa BOEI64290030 – 899 lei.

 3. Am achizitionat un cuptor electric HANSA 64030030, si nu reusesc sa-mi dau seama cum sa programez ora, dupa ce l-am pus in priza! Din pacate manualul sau, nu ofera detalii despre programarea orei!
  Va multumesc pentru ajutor!

 4. Salut! poate ma puteti ajuta…am folosit cuptorul pentru prima data si mi se pare ca face niste chestii ciudate, in sensul ca tot pocneste, „picura” ceva prin el (e sunetul ala tipic de apa ce pica pe tabla) si in dreptul usii tot scoate aer rece (mai mult sau mai putin). Cand il opresc, aceleasi pocnituri, de parca s-ar dilata ceva. Aveti idee de ce?

Comentariile sunt închise.