Hansa BK316.3, combină incorporabilă accesibilă

Combina Hansa BK316.3 e una destul de accesibilă dacă ținem cont de faptul are un design incorporabil. Vreau să spun că există variante și mai scumpe, dar cred că cea de jos oferă exact ce aveți nevoie. Totul e bine organizat la interior și puteți observa cât de multe se pot pune în el, chiar și pe ușa frigiderului. Raftul special pentru sticle poate fi eliminat dacă nu folosiți și vreți mai mult spațiu pe raftul din sticlă de mai sus. E perfect pentru cei care nu au mult spațiu în bucătărie și poate că nici mobilierul nu e foarte înalt.

Bineînțeles, un aparat incorporabil e ceva mai scump decât unul clasic și oferă un volum model. Chiar și aspectul exterior diferă pentru că va trebuie să puneți un panou de mobilier cu mâner peste ușile sale (se vede din poze). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul total al acestui aparat electrocasnic e de 260 litri din care congelatorul are 70 litri. Nu pare să fie prea mult spațiu, însă dacă ne uităm cât de spațioase sunt sertare, parcă e de ajuns. Aici mă refer și la sertarele pentru legume/fructe care sunt de folos, iar voi puteți pune aproape orice în ele.

Păreri pro și contra

Consumul redus reiese din clasa de eficiență energetică – A+, are rafturi din sticlă securizată, uși reversibile, sistem antibacterian și suporți rezistenți pe ușa frigiderului. O parte dintre aceste caracteristici sunt standard și le vom mai vedea și pe alte combine. Unul dintre cele trei compartimente ale congelatorului e ceva mai mare decât restul astfel că puteți pune chiar pungi mari cu alimente și să le scoateți destul de ușor. Interiorul e destul de bine iluminat pentru că se folosește de tehnologia LED, astfel alimentele se vor vedea destul de bine.

Hansa BK316.3 e un aparat eficient și destul de simplu deoarece nu are foarte multe tehnologii incorporate. Pe ușa frigiderului se pune recipiente mici, sucuri, ouă și chiar sticle de cel mult 1 litru. Raftul metalic pentru sticle poate fi pus și mai jos dacă vreți să ajungeți mai ușor la el.

Te-ar mai putea interesa