Gorenje RK6201BW, aparat frigorific de 364 litri

Gorenje RK6201BW e o combină frigorifică nouă și care mi se pare o alegere bună pentru cei care nu vor capacitatea mare de congelare ci doar de depozitare la rece a alimentelor. Spun asta deoarece o mare parte din acel volum îl găsiți la frigider, pe când congelatorul nu e așa de mare. Se adresează celor care preferă frigidere mari dar cu congelator pe măsură. Designul său e unul plăcut și puțin rotunjit, cu mânere mici dar confortabile. Dacă vi se pare scump, puteți opta pentru o combină mai ieftină cu sistem de răcire No Frost, care poate oferă și un congelator mai mare. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Combina frigorifică de mai sus e o alegere bună pentru cei care țin la eleganță și vor u model pe alb pentru a se asorta cu alte electrocasnice.

Deschis
Deschis

Specificații tehnice

Are un volum net total de 364 litri care e împărțit astfel: 278 litri la frigider și restul la congelator. Observ că are un congelator cam mic dar dacă faceți des cumpărături, nu vă dezavantajează. Un frigider mai mare aduce după sine mai multe rafturi dar și suporturi pe ușă. Astfel puteți pune o mulțime de vase ori sticle pe ușa frigiderului. Mai precis, are 5 rafturi, compartimente legume/fructe și dezghețare automată. Acel congelator are doar 3 compartimente și poate congela cu cam 4 kg la 24 ore.

Designul său e foarte reușit după cum am precizat sus. Are mânere verticale, uși reversibile, piciorușe ajustabile, iluminare interioară etc. Pe partea de funcții are super-răcire (se adresează celor care introduc mai multe alimente de o dată iar aceasta se oprește automat). Accesoriile furnizate sunt: suport pentru ouă, suport pentru sticle și tavă pentru gheață. Nivelul de zgomot se situează undeva la 40dB (e mai scăzut deoarece are și un congelator mai mic).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: consum mic de energie, design plăcut, autonomie mare fără curent, opțiunea răcire rapidă pentru frigider, spațiu mare pentru frigider și fiabilitate.

Minusuri: nu e chiar ieftin și nu oferă un congelator prea performant ori spațios.

Concluzie

Acest Gorenje RK6201BW e un aparat frigorific reușit din multe puncte de vedere, iar dacă vi se pare prea scump, vă recomand să alegeți ratele fixe deoarece acesta e o investiție foarte bună (dacă vă interesează spațiul pentru depozitarea alimentelor). Există și modele mai mici care pot fi, la fel, alegeri al fel de bune deoarece nu toți avem nevoie de aparate așa de mari.

Lasă un comentariu