Gorenje RK6191AW, combină frigorifică albă

Gorenje RK6191AW e un aparat  frigorific mare oferit de un brand cu experiență în domeniu. Se potrivește perfect într-o bucătărie luminoasă și alături de alte aparate care sunt tot pe alb. E una dintre cele mai mari combine în acest buget – 321 litri. E vorba de una cu tehnologie FrostLess care e similară cu Nofrost deoarece reduce formarea de gheață și alimentele rămân proaspete mai mult timp. Are compartimente speciale – Crispzone, suport pentru sticle, rafturi simple side, XXL Bigbox etc. Exteriorul său nu e prea elegant dar e destul de plăcut deoarece sunt puține linii.

E o combină accesibilă după părerea mea deoarece oferă multe caracteristici generale și speciale utile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Volumul net total al acestei combine frigorifice e de 321 litri iar clasa de eficiență e A+. Cu alte cuvinte, consumul de energie e redus/corespunzător – 295 kWh pe an. Congelatorul are 96 litri și are 2 compartimente mari unde puteți congela multe alimente.

Frigiderul are 4 rafturi din sticle, acele compartimente enumerate mai sus și suporturi destule pe ușă. Dezghețarea e automată ca la restul și cu acea tehnologie de răcire consumul scade. Congelatorul nu e unul foarte performant iar capacitatea de congelare e de 4.5 kg la 24 ore.

Pe partea de design are: culoare albă, deschidere spre dreapta a ușilor, mânere verticale, iluminare interioară etc. Caracteristicile speciale sunt: FrostLess, CrispZone și acele rafturi. Accesoriile incluse sunt suportul pentru sticle, suport pentru ouă și tava pentru gheață.Nivelul de zgomot e foarte redus și e normal să fie așa pentru o combină – 40 dB.

Plusuri: are o autonomie mare, foarte silențioasă, eficientă, arată bine la interior și exterior, ușor de folosit și dotată.
Minusuri: nu are control electronic.

Gorenje RK6191AW poate fi următorul aparat frigorific deoarece are tehnologie de reducere a gheții, arată bine, e fiabil și mai sunt și alte motive pentru a-l achiziționa. Dacă nu vă place cum arată, atunci puteți alege un aparat de la Electrolux sau de la alte branduri. Ideea e că eficiența e bună la toate combinele noi și doar unele caracteristici tehnice diferă, pe când la modelele mai scumpe, veți observa și niște tehnologii interesante.

Te-ar mai putea interesa