Gorenje NRK6192MRD, combină frigorifică cu Big Box

Combina frigorifică Gorenje NRK6192MRD e cadoul ideal pentru persoana iubită deoarece e un aparat elegant dar și performant care iasă bine în evidență și nu trebuie să se asorteze neapărat cu ceva. Atât la congelator cât și frigiderul au compartimente speciale pentru alimentele proaspete sau chiar pentru pungi generoase de alimente. Congelatorul prezintă un compartiment de tip BigBox care e foarte mare și încăpător, dar asta înseamnă că cel puțin un compartiment e mult mai mic.

Din poza de jos se vede foarte bine aparatul într-o bucătărie și control electronic al aparatului care oferă toate informațiile necesare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Combina frigorifică de jos are un sistem de răcire No Frost care reduce mult din consumul de resurse și de aceea are clasa A++. La 24 de ore, consumul energetic e de numai de 0.64 kWh dar diferă la anumite temperaturi setate sau cât de des îl veți deschide.

Congelatorul se dezgheață automat datorită sistemului de răcire mai bun și alimentele sunt păstrate ceva mai bine. Dacă nu obișnuiți să puneți alimente gata congelate în el, atunci ar fi bine să nu depășiți cantitatea de 5 kg la 24 ore.  Nu pare să aibă cel mai performant congelator de pe piață dar în acest preț și cu un așa design, chiar nu vă puteți aștepta să exceleze chiar la toate capitolele.

Păreri pro și contra

Sunt oferite destul de multe accesorii și nu orice combină vine cu raft pentru sticle, care poate fi eliminat dacă nu-l folosiți. Astfel puteți face mai mult spațiu pentru un tort sau un vas mai mare. Toate cele 4 rafturi din frigider sunt ajustabile, deci puteți să organizați interiorul după bunul plac.

Această combină frigorifică e una dintre cele mai bune alegeri care le puteți face pe termen lung, adică veți avea suficient spațiu pentru alimente și consumul de energie e scăzut. Mirosurile sunt neutralizate cu tehnologia IonAir care e una ceva mai specială și o găsiți doar pe combinele premium. Aparatul electrocasnic Gorenje NRK6192MRD nu e pentru oricine deoarece are un preț destul de piperat și se datorează designului.

Te-ar mai putea interesa