Gorenje DF6316X

Hota telescopică Gorenje DF6316X e una dintre acele modele cu design elegant și cu modalitate de evacuare prin recirculare. Acesta se poate face prin intermediul unui filtru de cărbune care trebuie înlocui o dată sau de două ori pe an (în funcție de cât de solicitată e hota). Acest mod e util atunci când nu puteți pune hota pe un perete care are deschidere spre exterior sau pur și simplu stați la bloc. Dar există posibilitatea instalării unui burlan spre exterior. Nu sunt multe hote care se pot lăuda că au două moduri de evacuare a aburului sau mirosului. Există alternative similare dar numai de la acest producător deoarece celelalte sunt mult mai scumpe. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din poza de jos se poate observa că  o hotă incorporabilă și care necesită instalată sub un corp suspendat și nu pe perete cum e în cazul celor decorative/de tip șemineu

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

E un model telescopic adică are o parte care iasă în exterior pentru o suprafață mai mare de absorbție. Și așa capacitatea de absorbție e una generoasă având în vedere că are un singur motor. E vorba de o capacitate de 370 mc/h și e suficientă dacă folosiți cel mult două arzătoare. Ca oricare altă hotă și aceasta are două lămpi, doar că în cazul ei e vorba de două lămpi de 28 W fiecare. Acestea iluminează suficient plita dar și spațiul din jur. În funcție de nivelul de absorbție ales, nivelul de zgomot e diferit dar nu va depăși 64 dB.

Are un filtru metalic cu filtru lavabil care se curăță ușor iar după ceva timp, poate fi înlocuit (cel lavabil). În funcție de bucătărie sau locuință, puteți alege unul dintre cele două moduri de evacuare (extracție/recirculare). Se observă că finisajul e unul pe inox și care îi dă un plus de elegantă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design elegant, modul de evacuare prin recirculare (aerul cu abur și mirosuri e filtrat și retrimis în bucătărie), ușor de folosit, filtru metalic și eficientă în ceea ce privește absorbția.

Minusuri: nimic având în vedere prețul.

Concluzie

Acest Gorenje DF6316X e un aparat electrocasnic care-l recomand deoarece nu-i lipsește nimic iar la un așa preț nu veți găsi modele mai bune. Poate înlocui vechea hotă fără probleme deoarece dimensiunile ei sunt aceleași, mai precis, are aceeași lățime – 60 cm.

Te-ar mai putea interesa