Gorenje DF6316AXSC, hotă incorporabilă telescopică

Hota incorporabilă Gorenje DF6316AXSC e una specială deoarece e telescopică (partea de sus iasă în exterior și așa se absoarbe mai bine aburul și mirosul). Îmi plac cum arată acestea chiar dacă are o formă mai „pătrățoasă” și finisajul pe inox îi dă un plus de eleganță. Mai există o hotă similară doar că ala acea unele caracteristici diferă, dar diferențele nu sunt așa de mari. Aceasta nu se poate compara cu oricare altă hotă deoarece la aceasta puteți pune un filtru pentru un sistem de extracție prin reciclare. Clasicul sistem de evacuare e prin evacuare și deci e nevoie de un burlan. Cel prin reciclare se adresează celor care nu pot pune hota pe un perete poziționat spre exterior ori nu pot pune un burlan.

Prețul ei mi se pare corect pentru ce oferă și cât de performantă e. O puteți lua alături de alte incorporabile iar culoarea argintie se cam potrivește cu orice ca și negrul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

E un model telescopic deci va face față unei sarcini ceva mai mari (poate absorbi miros și abur de la mai multe zone de gătit). Pentru cei care gătesc mult și folosesc cam multe zone de gătit, e bine să luați una cu putere mare de absorbție ori cu suprafață mare de absorbție.

Mai trebuie să spun că e vorba de un singur motor cu o astfel de performanță – 370 mc/h. E dotat cu 2 lămpi puternice care pot lumina plita dar și cei în jur deoarece sunt de 20 W fiecare. Puterea ei e de 150 W deci puteți deduce și consumul însă există trei trepte de viteză care pot afecta nivelul de zgomot ori consumul.

Controlul acestui aparat e mecanic ca și la restul. Sistemul de extracție e la alegerea voastră dar e mai eficient prin evacuare cu burlan (clasic).

Plusuri: puteți alege cum să scăpați de abur/miros, arată bine, performantă și eficientă.
Minusuri: nu prea are.

Deci Gorenje DF6316AXSC nu e sigura hotă de genul și cealaltă e cam la fel de bună deoarece face parte din aceeași serie și generație. Deci dacă nu o mai găsiți la vânzare pe aceasta, e bine că există o alternativă bună. Nu orice brand oferă posibilitatea instalării unui sistem de extracție diferit față de cel clasic.

Te-ar mai putea interesa