Gorenje D8565NA, uscător de rufe cu TwinAir

Uscătorul de rufe Gorenje D8565NA e unul dintre cele mai bune de la ora actuală datorită tehnologiilor foarte avansate care sunt incorporate în aparat – sensorIQ (monitorizare continuă pentru o spălare mai eficientă), IonTech (combate alergiile), AutoDrain (golire automată a rezervorului condensatorului), TwinAir, filtru avansat de tip FiltrationSupreme (cu 40% mai eficient). Doar după cum arată puteți concluziona că e vorba de un aparat premium.

Acesta e disponibil alături de alte două modele cu caracteristici identice, doar că numele diferă pentru că și culoarea e diferită. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Există numeroase uscătoare, dar eu prefer modelele standard și nu cele incorporabile deoarece au capacitate de încărcare mai mare, dar și tehnologie care îmbunătățesc programul. Panoul de control prezintă în total 15 programe de uscare și multe dintre ele le știți de la alte modele.

E un aparat electrocasnic mare și nu puteți avea pretenția să fie unul Slim, pentru că are o capacitate de 8 kg. Bineînțeles, aceasta e valoarea maximă care poate să difere de la un program la altul. În plus sunt prezente funcții care cred că v-ar ușura viața: siguranță pentru copii, semnal acustic finalizare program, oprire automată la deschiderea ușii. Cu alte cuvinte, acestea nu le veți găsi la orice uscător în special dacă face parte din generații precedente. Merită să alegeți un model cât mai nou și eficient – A++.

Păreri pro și contra

Tehnologiile menționate anterior sunt importante ca și programele de spălare disponibile, pentru ca în final să obțineți rezultate excelente (rufe perfect uscate). E ușor de folosit pentru că are un panou de control simplificat și dacă nu vă descurcați, puteți consulta manualul de instrucțiuni.

Gorenje D8565NA e un exemplu foarte bun că există uscătoare și mai eficiente, doar că acesta e ceva mai ieftin. Acest tip de aparat se adresează celor care nu pot usca rufele pentru că stau într-o locuință mică sau pur și simplu nu aveți cum să le uscați pe perioada sezonului rece. Cu un astfel de uscător și o mașină de spălat performantă puteți spăla, usca și purta cămașa preferată care poate ați pătat-o în aceeași zi.

Te-ar mai putea interesa