Electrolux Z8840

Electrolux Z8840 este un aspirator premium de la Electrolux care e dotat cu sac. Față de alte modele e silențios, ușor de manevrat și poate aspira mai mult. Prețul nu e chiar așa de mare deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și ce trebuie știut e că e mult mai bun decât Rowenta RO5737. Multă lume spune despre astfel de aspiratoare că utilizarea lor e o plăcere, iar silențiozitatea lor e demonstrată prin faptul că poți vorbi liniștit la telefon în timp ce aspiri.

Poze

Modelul de față e unul pe albastru cu negru, iar producătorul zice că e negru. E ceva mai mare decât alte modele și asta deoarece are o greutate de circa 9 kilograme (dublu cât Zelmer VC1400SK), dar sunt sigur că va putea fi utilizat cu succes și de către persoane mai firave deoarece are roți și nu trebuie să-l ridici.

Aspiratorul
Aspiratorul
Unde e sacul
Unde e sacul

Specificaţii tehnice

Aspiratorul Electrolux Z8840 e unul cu sac, deci periodic va trebui să-i schimbați sacul. Stă foarte bine pe partea de filtrare deoarece e dotat cu filtru Hepa care e un filtru foarte cunoscut și apreciat. Vine cu numeroase accesorii care vă vor ajuta să aspirați mai ușor și eficient în același timp. Un lucru interesant e variatorul de putere care vă lasă să reglați puterea așa încât să scoateți tot din covoare.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e foarte bun, fiind un adevărat electrocasnic cu îndelungă folosință (garanția extensibilă are și ea un cuvânt de spus); vine cu numeroase accesorii printre care se numără tubul telescopic metalic care are control pe mâner.
Contra: poate că prețul e cam mare, dar acest lucru e compensat de silențiozitate și ușurința utilizării sale.

Concluzie

Pentru cei care vor un aspirator bun și performant în aspirare cred că acest model e unul foarte bun. Față de alte modele acesta poate aspira o suprafață mai mare și în comparație cu modelele fără sac acesta trebuie curățat mai rar. Din preview-ul de alături se poate vedea cum arată și cum se deschide locașul în care e poziționat sacul.

Te-ar mai putea interesa