Electrolux ENN2903COW

Combina frigorifică incorporabilă Electrolux ENN2903COW e una care se adresează celor care au o bucătărie cu incorporabile și le mai lipsește aparatul frigorific. Acesta e unul de culoare albă, cu volum de 280 litri, eficiență A+, congelator performant și control electronic al temperaturii. Având în vedere prețul, cred că un model clasic ar fi mai recomandat în special că-i lipsesc dozatoarele și tehnologia de răcire. Chiar și volumul nu e unul foarte grozav, însă comoditatea și eleganța își au prețul. Una dintre cele mai bune dotări ale sale e congelatorul care poate congela până la 13 kg în 24 ore. După cum știți doar lăzile frigorifice pot congela atât de eficient. ENN2903COW are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din poza de jos, se observă design-ul interior al frigiderului și suporturile de pe ușă.

Așa arată

Specificații tehnice

E un aparat electrocasnic de tip incorporabil și deci aveți nevoie și de un mobilier special pentru acesta. Volumul de 280 l pare cam insuficient însă e bine împărțit: 210 litri pentru frigider și 70 litri pentru congelator. Dispune de control electronic cu afișaj LED cu care puteți alege mai ușor temperatura dorită. Dezghețarea frigiderului se face în mod automat pe când la congelator e manual. Are patru rafturi din sticlă dar și patru suporturi pe ușă. Chiar dacă are un congelator mic cu trei compartimente, acesta poate congela chiar și 12-13 kilograme de alimente în 24 de ore. Pe când multe congelatoare pot îngheța doar 3-4 kilograme. Pe partea de design se observă care au un aspect simplu pe alb, deschiderea ușilor poate fi schimbată, are iluminare interioară și mânere incorporate.

La capitolele funcții și siguranță are: super-răcire, super-congelare, avertizare sonoră când temperatura exterioară e prea ridicată și control electronic al temperaturii. Din cele mai multe puncte de vedere, Electrolux ENN2903COW e un aparat frigorific reușit și care are majoritatea caracteristicilor necesare.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e silențios comparativ cu alte combine – 35 dB, are un congelator performant – congelează 13 kg la 24h, e elegant, are un consum decent și și reversibile.

Minusuri: lipsa tehnologiei de răcire No Frost.

Concluzie

Acest Electrolux ENN2903COW e o recomandare pentru cei ce vor o bucătărie mai modernă, însă dacă vreți să faceți o achiziție și mai bună, optați pentru o combină obișnuită cu No Frost și volum mai mare. Spun asta și pentru că poate nu vă interesează performanțele congelatorului, iar volumul joacă un rol esențial.

Te-ar mai putea interesa