Electrolux EKG51104OX, aragaz alb cu rotisor

Aragazul Electrolux EKG51104OX e o alegere bună dacă vă interesează tipul de alimentare și nu recomand cele electrice, poate doar cele mixte. Adică cele cu cuptor electric și plită pe gaz, deoarece cuptoarele electrice au ventilator și mai multe funcții. Îmi place cum arată și cred că-l veți folosi cu ușurință în special că are și aprindere electrică. Nu e cel mai mare aragaz de pe piață și mă refer strict la volumul cuptorului. Chiar dacă incorporabilele ar putea fi alternative mai bune deoarece oferă mai multe dotări/funcții, arată mai elegant și nu ocupă spațiu (necesită incorporare). Alături de a cesta o hotă telescopică cu filtre din aluminiu ar fi perfectă.

Prețul său e interesant deoarece e mic și oferă chiar și rotisor (dotare specială). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aragazul
Aragazul

Alimentarea pe gaz e destul des întâlnită, dar există și alte tipuri de alimentări. Pe gaz e cel mai ieftin deci se adresează celor cu un buget mai mic, dar are aprindere electrică pentru arzătoare. Aprinderea e clasică adică există un buton corespunzător dar ar fi mai util dacă s-ar introduce tot o aprindere integrată și la acestea (cala plitele incorporabile).

Plita sa e dotată cu siguranță și 4 arzătoare diferite ca și dimensiuni ori putere. Aragazurile nu au arzător Wok, arzător care e mai puternic decât cel clasic deoarece are un inel de ardere în plus. Deci pe acele mâncare e gătită rapid. Ca și dotări, cuptorul are o capacitate de 53 litri, siguranță, încălzire superioară, încălzire inferioară, rotisor, grill și altele.

Aragazul are un capac metalic și în partea de jos are un sertar/compartiment pentru accesoriile care le folosiți la cuptor.

Plusuri: arată bine, ușor de folosit ca oricare alt aragaz, nu ocupă mult spațiu, sertar inferior, fiabil și altele.
Minusuri: nu are aprindere electrică la cuptor.

Electrolux EKG51104OX e un aragaz interesant care a apărut nu demult și care vi-l recomand deoarece e oferit de un brand cunoscut. Jos am pus o prezentare a sa și cred că va fi utilă în alegerea modelului dorit. Puteți alege și o variantă pe inox dacă aveți astfel de electrocasnice prin bucătărie și poate că culoarea inox e mai plăcută.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu