Electrolux EFC60244X, hotă incorporabilă decorativă

Dacă vrei o bucătărie frumoasă atunci eu îți recomand să începi prin a alege o hotă decorativă precum e Electrolux EFC60244X. Nu e o hotă oarecare, ci un incorporabilă… ceea ce înseamnă că o să-ți amenajezi o bucătărie precum în emisiunile lui Jamie Oliver.
Recomand acest model cuiva cu un buget peste medie, iar printre lucrurile cu care se laudă (pe lângă aspect) sunt puterea de absorbție mare și disponibilitatea unui filtru din aluminiu.

Nu costă prea mult întrucât are un preț bun Vezi prețul special de azi » și nu trebuie uitat că mai trebuie luată o plită și un cuptor. Iar, recomandările mele ar fi Electrolux EGS6343NOX ca plită și Electrolux EOB3400BOX pe post de cuptor… ambele fiind incorproabile.
Din imaginea de alături se poate vedea foarte bine cum arată, imagine din care puteți observa că are două becuri care or să asigure o foarte bună vizibilitate.

Electrocasnicul
Electrocasnicul

Această hotă incorporabilă e una cu un design care atrage atenția, deși e un aparat cu eleganță discretă. Pe partea de caracteristici cele mai importante lucruri care trebuie menționate sunt puterea mare de absorbție a motorului (375 metri cubi la oră) și lățimea de 60 centimetri.
Filtrul e unul din aluminiu care o să ajute la o absorbție mai eficientă. Absorbția sau mai bine spus puterea de absorbție poate fi reglată prin intermediul a trei trepte de viteză… ca la oricare hotă. Astfel, dacă mâncarea nu face prea mulți aburi atunci selectați un nivel inferior, iar dacă mâncarea face mulți aburi atunci alegeți un nivel superior.

Printre lucrurile pe care eu le consider ca fiind plusuri ale acestui aparat sunt aspectul, puterea mare și ușurința în utilizare… normal că sunt și altele însă acelea pot fi văzute mai sus.

În concluzie, dacă te interesează un aparat care să arate bine la tine în bucătărie și care să te ajute să gătești fără mirosuri și aburi împrăștiați prin toată casa atunci un model precum acesta ar trebuie să fie o alegere din partea ta.
Nu sunt prea multe clipuri pe Internet, însă am dat de unul în ungurește care prezintă foarte bine aparatul.

Te-ar mai putea interesa