Concept OPV3560, hotă incorporabilă pe inox și negru

Hota Concept OPV3560 se adresează persoanelor interesate de un aparat premium care nu doar să arate bine și care să aibă o mulțime de facilități utile. Chiar dacă are un singur motor, puterea maximă de absorbție e de 300 mc/h cu un consum energetic mic (69W) deoarece are clasa C de eficiență energetică.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un aparat premium din toatele punctele de vedere. Din imaginea alăturată puteți vedea că are un design foarte plăcut. Mai exact e disponibil pe culoarea inox cu negru.


Avantaje

Consumul energetic al acestei hote Concept OPV3560 e unul mic, dovadă fiind clasa C de eficiență. La acest lucru contribuie și faptul că aparatul are două lămpi de iluminare cu LED.
Modelul acesta poate fi utilizat și prin recirculare în cazul în care nu aveți posibilitatea să evacuați aerul înspre exterior.
Diametrul burlanului e de 150mm (15 centimetri), iar dacă din diferite motive aveți de nevoie de un diametru mai mic ori mai mare atunci poate fi utilizată o reducție.
Are două nivele de putere prin care poate fi ajustată capacitatea de absorbție, iar în acest fel și nivelul de zgomot o să varieze (maxim e de 64 decibeli).
Dimensiunile sunt unele normale cu 190x600x315 (ÎxLxA mm).

Dezavantaje

Poate că era mai bine să aibă două motoare deoarece acest lucru facilita o capacitate de absorbție mai mare, dar acest lucru ar fi însemnat și un consum energetic mai mare.

Concluzii

Despre brandul Concept trebuie menționat că e comercializat în principal în Vestul Europei în țări precum Slovacia, Cehia și Polonia. Este un brand ceh care există pe piață din anii 90, mai exact din 1993.
Ceva deosebit la acest brand este faptul că garanția nu e de 2 ani, ci de 4. Acest lucru ne demonstrează că beneficiem de un aparat cu fiabilitate maximă.
Dacă doriți hote de alte culori și forme de la acest brand atunci vă recomand să vă uitați aici.

Te-ar mai putea interesa