Candy Grand’O Vita GVS H9A2TCE, uscător de rufe cu NFC

Uscătorul de rufe Candy Grand’O Vita GVS H9A2TCE e unul ceva mai scump pentru că oferă tehnologie NFC. Cu aceasta puteți controla și supraveghea mai bine programele sale. Trebuie dar să descărcați aplicația corespunzătoare (Candy Simply-Fi) și telefonul trebuie să fie compatibil (să aibă NFC). Panoul de control nu e în totalitate digital, ci doar în zone ecranului LCD veți găsi butoane touch. Butonul de selectare a programului de uscare e unul mecanic (mă refer la cel din colțul din dreapta).

Designul acesta e caracteristic mașinilor/uscătoarelor de la acest producător și e destul de reușit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Uscare se face cu pompă de căldură care e alegere inspirată dacă vă gândiți la eficiență energetică. Cu alte cuvinte, clasa de eficiență energetică la acesta e A++ care e una bună. Există mai multe tipuri de uscătoare doar că nu poate se încadrează în buget. Pentru cei cu buget mai mare, ar putea lua în calcul un uscător cu uscare mixtă (pompă și condensare). Cele dar cu condensare au un consum mai mare de energie, deci nu prea le-aș recomanda (sunt cele cu clasă A sau B).

Ca și funcții speciale, uscătorul de sus are: programare temporizată, NFC, Smart Touch și Aquavision. Dacă aveți o locuință echipată cu aparate moderne, atunci aveți nevoie de una așa uscător.

Păreri pro și contra

Nu sunt multe uscătoare cu capacitate de încărcare atât de mare, dar acea valoare diferă de la un program la altul. Anumite programe de uscare vor suporta o cantitate mult mai mică dar nu veți avea nici o problemă dacă folosiți o mașină de spălat care stoarce foarte bine. Pot spune că arată mult mai bine cu acea ușă cromată și cu afișajul digital.

Candy GVS H9A2TCE e un aparat electrocasnic destul de mare care pate fi pus cam oriunde, chiar peste mașina de spălat, dacă nu e prea mică pe adâncime. Unii preferă să facă un mobilier la comandă pentru un astfel de aparat dar e nevoie de un dressing mare, adică cameră specială pentru haine.

Te-ar mai putea interesa