Candy FCP403N, cuptor electric de 65l pe negru

Dacă v-ați săturat de electrocasnice albe sau gri atunci vă recomand modelul Candy FCP403N care-i un cuptor incorporabil negru.
E un model care se integrează perfect acasă ori într-un local mai mic.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani beneficiem de un electrocasnic italian cu fiabilitate excepțională.
Din imagine puteți vedea că acest model e unul pe cât se poate de simplu din punct de vedere al designului, iar ca utilizare e valabil același lucru.


Avantaje

Vine cu o culoare (mai corect spus nuanță) neutră care se potrivește în orice bucătărie.
Capacitatea e una modică, mai exact e vorba despre 65 litri, acest lucru făcând aparatul perfect pentru acasă ori utilizări semi profesionale.
Funcțiile deși sunt limitate are timer și grill. Numărul de funcții e 4 (decongelare, grill cu convecție etc).
Dimensiunile sunt unele normale, mai exact vorbim despre 59,5×59,5×56,7 cm (ÎxLxA). Acest lucru vă va ajuta să alegeți mobila, iar despre greutatea aparatului trebuie știut că e de circa 30 kilograme. Două persoane nu vor întâmpina probleme în manevrarea produsului.
E ușor de utilizat deoarece are 3 butoane, adică un panou de comandă simplu. Nu e mare diferență de la cuptorul unui aragaz la acesta, doar că modelul de față are în plus și timer.

Dezavantaje

Nu are un volum mai mare așa încât să poată fi preparate mai multe mâncăruri în același timp ori cantități mai mari de mâncare (curcan sau altele).
De asemenea nu ar fi fost rău dacă ar fi avut mai multe funcții așa încât să poată fi considerat ca fiind un cuptor multifuncțional.

Concluzii

Candy FCP403N este un cuptor incorporabil al anului 2018 care e simplist și modern în același timp.
După cum am menționat la început, modelul e unul produs de un producător italian care e pe piață din anii 45.
Legat de cuptoarele electrice trebuie spus că sunt favorite în fața celora pe gaz deoarece realizează o coacere uniformă prin temperatură uniformă, iar ventilatorul ajută și el la acest lucru.

Te-ar mai putea interesa