Candy FCP52X, cuptor cu funcție de decongelare

Un cuptor incorporabil electric e alegerea perfectă dacă nu aveți un alt aparat pentru a găti, iar Candy FCP52X e o opțiune de buget. Nu e sănătos să frigeți mâncarea sau să o preparați la microunde, mai bine alegeți să o faceți la cuptorul electric și cu funcția potrivită veți obține cel mai bun rezultat. Alături de acesta aș alege o plită pe gaz pentru că e mai ieftină, iar dacă nu aveți alimentare cu gaz atunci vă recomand o plită electrică care costă puțin mai mult. Oricum, s-au mai ieftin de ceva timp aceste plite și nu trebuiesc neglijate.

Din poza de jos se vede că are ventilator care ajută la o distribuire mai bună uniformă a aerului cald. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pot spune că volumul aparatului e irelevant deoarece interiorul e destul de spațios la toate cuptoarele. Controlul e mecanic și se vede din poza de sus, dar cam majoritatea cuptoarelor au acele trei butoane. Totuși mie îmi plac mai mult cele cu butoane retractabile deoarece le puteți ține ascunse prin apăsare.

Ca și funcții, cuptorul se prezintă bine: iluminare interioară, de congelare, grill cu convecție aer (aceasta e foarte importantă pentru a obține anumite preparate mai gustoase), grill cu suprafață mare, static și ventilație. Sunt prezente și câteva accesorii care sunt standard pentru acest tip de aparat.

Păreri pro și contra

Arată bine pentru are un finisaj inox cu negru și se potrivește alături de multe alte plite chiar dacă sunt de la alte branduri. Consider că oferă exact funcțiile încălzire de care aveți nevoie și timerul chiar poate ajuta la preparatele care le-ați mai gătit (știți exact cât timp au nevoie). Are aceleași dimensiuni ca oricare alt cuptor, deci se poate găsi un corp de bucătărie cu ușurință și nu e nevoie de un mobilier mai diferit pentru acesta. Nu are butoane push in/push out cum am văzut la anumite modele.

Candy FaCP52X arată bine în orice bucătărie modernă, iar dacă vă place stilul retro atunci ar trebuie să alegeți aparate de culori clasic (alb, negru, bej etc).

Te-ar mai putea interesa