Candy CMCH 200, ladă frigorifică cu yală

Lada frigorifică Candy CMCH 200 e una de dimensiuni generoase și e destul de încăpătoare. Nu costă foarte mult pentru că nu e cea mai mare variantă de pe piață, dar nici nu aveți nevoie de mai mult. Poate fi pusă unde doriți deoarece nu ocupă mult spațiu, dar mă gândesc că o doriți pentru că congelatorul incorporat al combinei e prea mic și nu face față în sezonul rece. Panoul de control e unul simplu și ușor de folosit ca la multe alte modele similare.

Din poza de sus se vede foarte bine că are un mâner cu o formă ergonomică și e însoțit de o yală pentru a putea încuia capacul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Majoritatea lăzilor frigorifice au dezghețare manuală deoarece nu au tehnologie de răcire ceva mai avansată, dar pot fi și excepții dacă discutăm de variante mai scumpe. Volumul total e de 197 litri și nu e compartimentat ca în cazul congelatoarelor, însă anumite modele pot oferi coșuri superioare pentru a putea pune alimentele în pungi mai mici. Panoul de control vine însoțit de o alarmă pentru temperatură ridicată și e destul de importantă cât timp veți pune destul de multe în ea.

Nu e obligatoriu să o umpleți dar nici să o țineți în priză dacă nu o folosiți.

Păreri pro și contra

Nu sunt prea multe de spus despre un aparat cu control mecanic, dar acestea nu au foarte multe tehnologii de răcire sau dotări speciale. Consumul de energie se menține scăzut deoarece e vorba de un aparat nou destul de eficient – clasă A+. Mânerul are o formă comodă și pe ele aveți chiar o yală, după cum se vede în poza de sus. Poate că nici nu o veți folosi prea des deoarece nu are sens să o încuiați. Acest aparat poate fi folosit ori de câte ori congelatorul frigiderului nu mai face față sau devine neîncăpător.

Candy CMCH 200 nu costă foarte mult dar e mult mai performantă decât un congelator mic și acea capacitate de conservare chiar e de apreciat – 9 kg la 24 de ore.

Te-ar mai putea interesa