Candy CCE 19/2X, hotă decorativă cu diametru burlan de 150 mm

Hota Candy CCE 19/2X e una decorativă adică cu aspect de șemineu care se potrivește alături de aparate cu design modern. Există și variante rustice de tip șemineu care se asortează cu alte tipuri de aparatele (mă refer la cele în același stil). Pentru aceasta, burlanul trebuie să iasă prin spate ori optați să-l mascați cu ceva. În general, hotele mai performante au o ieșire ceva mai mare și mă refer la diametrul burlanului.

Acest aparat se montează pe perete și arată foarte bine dacă e puțin spațiu de o parte și de alta a aparatului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E dotat cu un motor puternic și din câte observ nu are nevoie de mai mult, pentru că dezvoltă o putere de absorbție de maxim 370 mc pe oră. Din poza de sus se vede că are un panou de control cu butoane mecanice, adică sunt de tip push in-push out. Cu alte cuvinte, poate fi folosită cu ușurință.

Lămpile sunt poziționate frontal ca la multe alte hote de tip șemineu, astfel plita e foarte bine iluminată dar și spațiul din jurul ei. Filtrul e unul lavabil, adică poate fi întreținut destul de ușor și nu trebuie înlocuit. Finisajul argintiu atrage priviri și se asortează perfect cu restul aparatelor din bucătărie.

Păreri pro și contra

Aceasta ocupă destul de mult spațiu pe perete deoarece are o lățime de 90 cm, deci puteți avea chiar și o plită cu 5 arzătoare. Chiar dacă acest brand nu oferă așa plite, vă puteți îndrepta atenția spre alte branduri. Prețul e corect pentru performanțele sale și o puteți pune doar într-o bucătărie spațioasă și modernă.

Candy CCE 19/2X e recomandarea mea pentru cei care nu vor un model telescopic ci unul performant. Lămpile mi se par destul de puternice și sunt poziționate în față pentru ca plita să fie ceva mai bine iluminată. Sunt și alternative de 60 cm dacă vă doriți mai mult mobilier suspendat și nu aveți o plită chiar atât de lată pentru ea. Oricum, o suprafață de absorbție mai mare e bine-venită și nu trebuie extins nimic.

Te-ar mai putea interesa