Candy CBT66X

Această hotă incorporabilă Candy CBT66X e una din recomandările mele deoarece arată bine și are filtru din aluminiu. Prețul e mai mult decât satisfăcător deoarece e un model incorporabil care necesită un mobilier corespunzător. Dacă nu ați știut filtrele din aluminiu nu trebuie schimbate ca cele din pâslă și se curăță ușor. E recomandat ca hota să vină cu cel puțin două filtre pentru ca grăsimea să nu ajungă la motor. Însă dacă nu gătiți mult și „gras”, chiar și un filtru e suficient. Design-ul său e unul modern și se poate observa cel mai bine în a doua poză. Iluminarea oferită de hotă e foarte bună deoarece lămpile sunt de 40 W. CBT66X are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Instalată

Specificații tehnice

E un model telescopic sau incorporabil care necesită o instalare mai specială decât la una clasică (trebuie să decupați o secțiune din mobilier). Se folosește de două motoare care fac față oricărei provocări în special că vi se pune la dispoziție trei viteze de absorbție. Dar puterea de absorbție maximă e de 370mc/h care e mai mult decât satisfăcător. Filtrul hotei e unul din aluminiu și un astfel de filtru se găsește mai pe toate hotele noi, fie că e unul, două sau trei. Lămpile instalate sunt de 40 W fiecare și se poate observa că sunt instalate în parte din spate. Curățarea hotei se face ușor datorită finisajului. Diametrul burlanului e tot de 12 cm sau 120 mm, deci e ca și la restul hotelor.

Chiar dacă caracteristicile tehnice nu sunt prea multe, sunt foarte bune dacă e să le raportăm la preț.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: viteză de absorbție bună – eficientă, aspect foarte plăcut în special că are finisaj argintiu/inox, preț atractiv și e incorporabilă.

Minusuri: nimic la un astfel de preț.

Concluzie

Acest Candy CBT66X e un aparat electrocasnic care nu ar trebui să lipsească dintr-o bucătărie modernă, dar există chiar și variante mai performante dacă aveți un buget mai generos.

Te-ar mai putea interesa