Bosch WTW85551BY, uscător cu pompă de căldură clasa A++

Uscătorul de rufe Bosch WTW85551BY e unul avansat şi economic (are un consum redus de electricitate). E un model de uscător prin condensare cu pompă de căldură, iar în felul acesta economisim o cantitate mare de curent (undeva la 50 procente faţă de modele fără pompă de căldură)… motiv pentru care are clasa A++ de eficienţă energetică.

Modelul de faţă vine la un pret bun Vezi prețul special de azi », iar pe ceşti bani primim un parat care vine de la un brand german. Din poza alăturată puteţi vedea că e un model cu un design minimal şi nu se evidenţiază cu ceva în plus… dpdv aspectiv.


Păreri pro şi contra

Acest uscător Bosch WTW85551BY are o capacitate de 9kg, iar din această cauză poate fi folosit de către familii mai numeroase. Volumul aparatului e de 112 litri.
Eficienţa energetică a aparatului e A++, iar consumul energetic e de 1,2 kWh în program standard. Vă daţi seama că nu e deloc un consum mare pentru un astfel de aparat.
Un alt aspect de care trebuie ţinut cont e nivelul de zgomot, iar la acest model avem 65 decibeli. E un nivel de zgomot mediu. Cei de la Bosch spun că e un aparat foarte silenţios… Pentru mai puţine vibraţii şi mai multă stabilitate acest model are caracteristica AntiVibration cu pereţi laterali speciali concepuţi.
Dimensiunile sunt unele normale, mai exact vorbim despre 60x60x84 AxlxÎ cm. În felul acesta ştiţi dacă aveţi suficient spaţiu pentru amplasarea aparatului.
Nu va trebui să vă bateţi prea mult capul cu întreţinerea deoarece e un condensator cu auto-curăţare.
Pentru diverse feluri de ţesături acest model are programe specifice cum ar fi bumbac, lână, uscare rapidă şi uscare mixtă.
Dacă sunteţi o persoană cu diverse alergii atunci acest model ar fi recomandarea mea întrucât are program Allergy Plus. Acesta e un program dezvoltat special pentru persoanele cu alergii sau pielea sensibilă.

Alegând un produs nemţesc aveţi certitudinea că procedaţi bine. În felul acesta o să aveeţi parte de consum energetic mic, fiabilitate bună şi uşurinţă în utilizare.