Bosch KGN46AI22

Combina frigorifică Bosch KGN46AI22 e una deosebită și puteți ajunge și voi la o astfel de concluzie doar uitându-vă la ea. Se observă un control electronic pe ușă cu control tactil, finisaj inox anti-amprentă, mânere verticale cu o formă destul de confortabilă iar la interior să observă că are multe compartimente speciale, rafturi din sticlă, iluminare LED și suport pentru sticle. Dar nu trebuie neglijate și caracteristicile tehnice: volum 346 litri, consum de 327 kWh pe an și sistem de răcire No Frost. Prețul e destul de mare pentru o combină frigorifică însă nu și pentru ce oferă. Modelul acesta numit KGN46AI22 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Închis
Închis
Deschis
Deschis

Specificații tehnice

Are o capacitate netă de 346 litri care e decentă având în vedere  ce fel de aparat frigorific e. Pentru ceva mai mult volum, un side by side ar fi alegere corectă și nu mai aveți nevoie de o ladă sau un congelator clasic. Are un frigider generos de 264 litri, acesta presupune că are un congelator de 82 litri care mi se pare cam mic. Acest volum se datorează faptului că frigiderul e dotat cu multe compartimente speciale care bineînțeles „fură” din spațiul total. Pe ușa frigiderului se observă un control electronic cu butoane senzitive (la unele modele controlul electronic e la interior pe marginea superioară).

O clasă de eficiență energetică A+ presupune că are un consum undeva la 327 kWh pe an. E corespunzător având în vedere capacitatea sa netă. Nu are dozatoare, dar la un așa preț putea să fi avut măcar unul pentru apă. Frigiderul are rafturi din sticlă, compartimente speciale, sistem de dezghețare automat și iluminare LED. Chiar și congelatorul are sistem de dezghețare automat datorită tehnologiei No Frost care împiedică formarea de gheață, iar capacitatea de congelare e mult peste medie – 18 kg/24h.

Pe partea de funcții are: super-congelare, super-răcire și avertizare ușă deschisă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: capacitate de congelare mare, arată foarte bine, fiabilitate crescută, consum mic, No Frost și control electronic la exterior.

Minusuri: destul de scumpă.

Concluzie

Acest Bosch KGN46AI22 se adresează celor care vor un aparat frigorific mare dar nici prea mare cum sunt side by side-urile. Însă o alternativă la acesta ar putea fi unul de la un alt producător (de exemplu LG) deoarece oferă dozatoare, volum mai mare și un design mai modern. Deci în funcție de mărimea bucătăriei, preferințe și buget, veți putea face o alegere bună deoarece sunt multe modele pe piață.

Te-ar mai putea interesa