Bosch KGN39VW35, combină frigorifică albă cu compartimente VitaFresh

Combina frigorifică Bosch KGN39VW35 e o soluție ceva mai deosebită și se vede după cum arată la interior și exterior. Sunt destul de puține combine de culoare albă care să arate atât de bine și au dotări foarte bune. Controlul temperaturii e destul de ușor pentru că discutăm de un panou electronic la interior, iar senzorii inteligenți FreshSense monitorizează temperatura de la interior. Curenții de aer sunt distribuiți uniform cu ajutorul ventilatorului. E normal să aibă o iluminare interioară LED pentru ca alimentele să fie mai vizibile și arată mai gustoase.

E unul dintre acele aparate frigorifice care oferă numeroase compartimente VitaFresh pentru fructe, legume și carne proaspătă (cele 2 mici de sus cu temperatură de 0 grade). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pot spune că e o combină mare și chiar dacă nu aveți multe rafturi din sticlă, e suficient spațiu pe ele pentru multe alimente și e bine să le sortați. Aveți loc chiar și pentru carnea proaspătă care urmează să fie gătită. Cele două compartimente sunt ideale în acest sens, astfel nu se împrăștie mirosul prin frigider.

Tehnologia No Frost e prezentă la ambele compartimente, iar la congelator e menționată pe sertarul de sus care e și foarte mare. Nu prea se mai fabrică combine cu patru sertare, ci se preferă trei sertare mai generoase. Funcționalitatea compartimentelor diferă de la un brand la altul.

Păreri pro și contra

Am enumerat mai sus câteva motive pentru care trebuie ales, dar mai sunt și altele: filtru de carbon activ AirFreshFilter (neutralizează mirosurile), suport pentru sticle (poate fi poziționat unde doriți sau eliminat), consum redus de energie, temperatură constantă, răcire cu No Frost etc. Un panou de comandă mai avansa oferă și câteva funcții suplimentare: sisteme de avertizare ușă deschisă și avertizare temperatură ridicată.

Bosch KGN39VW35 costă ceva mai mult decât alte combine cu același volum, pentru că oferă dotări suplimentare care pot fi de folos zi de zi. Sunt și prezentări video cu acest model doar că nu sunt în română, dar cred că sunt de folos dacă vreți să vedeți anumite caracteristici.

Te-ar mai putea interesa