Bosch KGE39AL40

Combina frigorifică Bosch KGE39AL40 e una din clasa premium datorită caracteristicilor speciale: 339 litri, A+++, Low Frost, control electronic la interior în partea superioară, iluminare LED și compartimente speciale (CrisperBox și BigBox). Are un design special pe culoare inox și cu puține linii. După cum bine știți eleganță presupune și simplitate. Spre deosebire de alte modele, are două compartimente în frigider: unul pentru pește/carne și unul pentru legume/fructe. Nu e chiar ieftină dr pot spune că prețul e justificat și deci se adresează celor care vor ceva mai special într-un preț corespunzător. Chiar dacă nu are No Frost, tehnologie Low Frost e destul de bună și ea. Acest model KGE39AL40 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată
Deschis
Deschis

Specificații tehnice

Are un volum net de 339 litri care e destul de mare o combină, astfel că are un congelator de 95 și un frigider de 252 litri. Deci nu are un congelator mare dar e dotat cu compartiment BigBox (ideal pentru alimente mai mari). Consumul de energie pe an e foarte mic având în vedere că are clasa A+++, mai precis, e vorba de un consum de 157 kWh. Asta presupune un consum de circa 0.43 la 24 de ore. Chiar dacă nu e dotat cu dozatoare oferă multe alte dotări interesante. Frigiderul vine cu sistem de dezghețare automat , rafturi ajustabile din sticlă și mute compartimente interesante.

Cât despre congelator, are sistem de dezghețare manual, 3 compartimente și o capacitate de congelare de 14 kg la 24 ore. La capitolul design se observă finisajul pe inox, mânere verticale și iluminare interioară LED.

La capitolele funcții și siguranță prezintă următoarele: super-răcire, vacanță, super-congelare, avertizare temperatură ridicată, Low Frost, reglare electronică a temperaturii, FlexShelf etc. Mia sunt și alte caracteristici speciale care  vă pot fi de folos dar care nu cred că mai are rost să vi le enumăr deoarece le și știți. Veți primi o tavă pentru gheață și suportul pentru ouă (accesorii standard pentru combine).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ar fi toate caracteristicile speciale, fiabilitatea, numărul mare de funcții oferite de controlul electronic, interiorul bine iluminat, volum generos și consum foarte mic de energie.

Minusuri: nu e chiar accesibilă.

Concluzie

Acest Bosch KGE39AL40 e un aparat frigorific destul de performant având în vedere clasa de eficiență energetică raportată la volumul net. Jos am pus o prezentare a acestei combine în care sunt prezentate principalele sale caracteristici:

Te-ar mai putea interesa