Bosch HGG345153E

Aragazul Bosch HGG345153E e unul dintre acele cuptoare premium care oferă multe dotări și caracteristici speciale. Aici mă refer la aprindere electrică, cuptor mixt, sertar inferior, control electronic, rotisor și capac din sticlă. Chiar dacă nu vine cu suporturi telescopice incluse sau cu funcție de autocurățare, puteți lua ulterior acele suporturi speciale care vă ușurează scoaterea tăvii și curățarea cuptorului se face destul de ușor. Plita vine cu 4 arzătoare pe gaz, iar aprinderea lor se face cu ambele mâini deoarece nu e o aprindere integrată. Arată destul de bine iar capacul din sticlă arcă îi dă un plus de eleganță, în special că mi are și finisaj pe inox. HGG345153E are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are două tipuri de alimentări: pe gaz și electric. Doar că plita e una obișnuit cu arzătoarele în trei dimensiuni diferite: mic 1kW, normale 1.7 kW și mare 3 kW. Fiecare dintre acestea are siguranță care întrerupe alimentarea. Nu e dotat cu timer mecanic, are un timer electronic care devine mai funcțional datorită ecranului LCD. La capitolul funcții prezintă: încălzire inferioară, grill suprafață mare, control electronic al temperaturii, autocurățare – email ușor de curățat, rotisor cu motor și sertar pentru accesorii.

Interiorul cuptorului e destul de mare deoarece e vorba de un cuptor XXL. Alte caracteristici ale acestui aparat ar fi: iluminare cuptor, ușă din sticlă, picioare ajustabile etc. Ocupă la fel de mult spațiu ca oricare alt aparat electrocasnic (necesită un spațiu de cel puțin 60 cu 60 cm). Pe partea de design are o culoarea foarte bine aleasă, butoane de tip push-up, capac din sticlă, ușă neagră etc.

Accesoriile cu care vine acest cuptor sunt următoarele: tavă de copt emailată, tavă de copt din aluminiu, grătar și o tavă universală.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: volum mare pentru gătit, sertar inferior, aspect modern, randament mare, timer electronic, multe accesorii incluse și rotisor.

Minusuri: nu are suporturi telescopice, dar pot fi achiziționate ulterior.

Concluzie

Acest Bosch HGG345153E e unul dintre acele aparate care vi le recomand deoarece oferă multe dotări și caracteristici utile, care bineînțeles nu le veți întâlni la modelele mai ieftine. Având în vedere cât costă, o alternativă la acesta r fi un pachet promo: cuptor + plită pe gaz. Spun asta deoarece e o alegere mai modernă și v-o în special dacă nu v-ați comandat încă mobilierul pentru bucătărie (cuptorul incorporabil necesită un spațiu special pentru instalare).

Te-ar mai putea interesa