Bosch HCE744353

Unul dintre cele mai performante aragazuri electrice/vitroceramice de pe piață e acest Bosch HCE744353. Se adresează celor care au deja un mobilier de bucătărie gata cumpărat și nu au unde să instaleze un cuptor incorporabil. E o soluție comodă și elegantă deoarece nu mai aveți nevoie de alimentare cu gaz, curățarea sa se face prin intermediul unei funcții, vine cu suporturi telescopice, sertar inferior pentru vase iar plita se curăță ușor deoarece e acoperită de sticlă vitroceramică. Bineînțeles, măsoară mai mult decât un aragaz obișnuit dar nu cu mult. Din păcate nu și-l permite oricine de aceea mulți dintre voi trebuie să optați pentru rate fixe. HCE744353 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Chiar dacă plita nu vine cu tehnologie avansată (inducție), se poate lăuda cu zone de încălzire de tip HighSpeed. Acestea încălzesc cu 20% mai repede decât la plitele obișnuite. Zonele de gătit sunt cele obișnuite: o zonă mică de 1.2 kW, una mare de 2.2 kW și două normale de 1.6/1.8 kW. Cât despre cuptor, e unul de 67 litri și e dotat cu: grill, timer și diverse funcții (iluminare, încălzire inferioară/superioară, curățare catalitică, pizza, încălzire rapidă și grill mare/mic/convecție). Deci pe partea de funcții nu-i lipsește nimic și pot spune că are aceleași funcții ca și un cuptor incorporabil.

Ca la oricare alt aragaz de tip premium, în partea de jos are un sertar pentru depozitarea ustensilelor sau vaselor mici (sau farfurii). Accesorii incluse sunt tava de coacere și grătarul. Spre deosebire de un aragaz obișnuit, acest are e cu 10 cm mai mare pe lățime și adâncime. Nu e un minus deoarece volumul cuptorului e de tip XXL.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ușa cuptorului se menține rece, încălzire rapidă, puteți scoate tava de coacere în siguranță datorită suporturilor telescopice, e la fel de funcțional ca un cuptor incorporabil, funcția de autocurățare catalitică dar și altele.

Minusuri: nu și-l permite oricine.

Concluzie

Acest Bosch HCE744353 e un aparat electrocasnic mare care necesită un spațiu de depozitare generos în special pentru că din când în când mai trebuie curățat. Alternative la acesta ar putea fi aragazurile pe gaz și un pachet promo cuptor+plită. Eu vă recomand pachetul promo ca alternativă deoarece e la fel de elegant ca și aragazul de sus și nu veți duce lipsă de funcții sau programe. Cele pe gaz reprezintă cea mai ieftină soluție pentru bucătăria dumneavoastră dar nu și cea mai elegantă.

Te-ar mai putea interesa