Bosch HBG36B650

Cuptorul incorporabil Bosch HBG36B650 e unul dintre cele mai bine modele de pe piață deoarece are un consum mic de energie și e foarte funcțional. Pot spune că nu-i lipsește aproape nimic, de aceea îl recomand atât pentru uz casnic cât și pentru patiserii, hoteluri sau restaurante. La acesta puteți să montați și ghidaje telescopice care vă pot ușura extragerea tăvii. La un astfel de model nu aveți nevoie de o ușă detașabilă pentru a ușura accesul la cuptor, deoarece are funcție de autocurățare catalitică. Adică grăsimile vor fi arse prin apăsarea unui singur buton și astfel nu veți pierde timp curățând. Design-ul e unul foarte reușit deoarece s-a ales combinația de negru cu inox, iar controlul e electronic. HBG36B650 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Are un volum generos și normal să fie așa că doar nu e vorba de un cuptor ieftin – 67 litri. Puteți prepara cantități mari de mâncare sau prăjituri fără probleme. Controlul său e unul electronic și e evident datorită ecranelor LCD prezente în partea superioară. Alegerea funcției sau programului dorit e simplă datorită prezenței pictogramelor. Deci vine cu timer sau cronometru ca la multe alte modele similare, dar și ventilator care are drept scop încălzirea uniformă a cuptorului. Spre deosebire de altele, clasa de eficiență energetică e una A-30% (0.77 kwh). E foarte important consumul de energie pentru o persoană care îl folosește zilnic.

Mi se pare normal ca Bosch HBG36B650 să vină cu multe funcții și programe: încălzire rapidă, autocurățare catalitică, decongelare, grill (convecție, mare sau mic), încălzire superioară/inferioară, menținere cald, pizza și blocare pentru copii. Alături de acesta veți prii un grătar combi, tava de coacere standard și tava de coacere emailată. E bine să aveți o priză în apropiere deoarece lungimea cablului de alimentare e de 1.2 metri (sau puteți alege un prelungitor).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: consum mic de energie, are multe funcții, volum mare, control electronic destul de avansat și design modern.

Minusuri: nu e accesibil și nu are finisaj antiamprentă.

Concluzie

Nu cred că lipsa rotisorului e un minus, deoarece nu prea se mai folosește acea dotare, mulți preferă mâncărurile făcute la grill sau în tavă. Acest aparat electrocasnic numit Bosch HBG36B650 e unul de tip incorporabil, motiv pentru care aveți nevoie de un mobilier de bucătărie special sa un corp special. Nișa sau zona ce trebuie decupată trebuie să fie ceva mai mică decât dimensiunea exterioară a cuptorului. Spun asta pentru a nu se confunda dimensiunile.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Bosch HBG36B650”

  1. Buna,

    acest cuptor il au la cel mai mic pret din tara 3895 ron. E o diferenta de remarcat 200 si ceva de lei.

    Se poate verifica

Comentariile sunt închise.