Beko RCSA400K20GB, combină pe negru cu înălțime de 201cm

Dacă ești interesat de un frigorific pe negru atunci îți recomand modelul de față care e Beko RCSA400K20GB. Vine cu o înălțime de 201 cm, clasa A+ și cu multe facilități care fac ca aparatul să țină alimentele mai mult timp proaspete. Printre aceste facilități aș menționa faptul că are Active Fresh Blue Light care face ca durata de conservare a legumelor să fie cu 30% mai mare.
O combină frigorifică precum aceasta e pentru cei interesați de un aparat care să arate bine în bucătărie și care să poată păstra pentru mult timp alimentele.

Modelul de față are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată mai bine, ci și care are tehnologie de generație nouă.


Caracteristici

Beko RCSA400K20GB e un model care are clasa A+ de eficiență energetică deoarece are un consum de curent de 333 kWh pe an.
Compartimentarea e bine realizată, compartimentele fiind deschise de la uși cu mânerul integrat. Pentru confortul dvs aceste uși sunt reversibile. Partea de frigider are 4 rafturi și tot atâtea suporturi, rafturile fiind din sticlă. Compartimentul frigider are și compartiment pentru fructe și legume așa încât acestea să rămână proaspete mai mult timp. Partea de congelator are 3 compartimente cu o capacitate de congelare de 5 kg la 24 de ore.
În cazul în care se întrerupe curentul, aparatul beneficiază de o autonomie de 23 de ore. În acest interval alimentele vor rămâne în condiții optime.

Avantaje

Principalele avantaje ale acestui model ar fi că nu costă mult, aspectul plăcut, fiabilitatea bună (are o garanție de 5 ani) și că are un consum energetic mic (clasa A+ de eficiență energetică).
Pentru a nu vă stresa cu dezghețarea trebuie menționat că frigiderul are dezghețare automată.

Concluzii

Deci, dacă ești interesat de un aparat care să nu coste prea mult și să arate bine atunci îți recomand modelul de față.
Beko e un brand premium, iar aparatura sa pe lângă faptul că arată bine e și una foarte fiabilă. De exemplu, acest model e și economic.
Acest brand e înfrățit cu Arctic cu diferența că Arctic e comercializat la nivel de Europa de Est, iar Beko la nivel de continent.

Te-ar mai putea interesa