Beko RCNE720E30DP, combină clasa A++ de 577 litri

Beko RCNE720E30DP e o combină frigorifică apărută recent pe piață și se evidențiază prin mai multe lucruri printre care ar fi capacitatea mare de 577 litri, clasa de eficiență energetică A++ și No Frost.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul cu tehnologie de ultimă generație.
Din imaginea alăturată putem vedea că acest aparat poate fi montat


Avantaje

Combina Beko RCNE720E30DP e una a anului 2018, iar din această cauză e una cu foarte multe facilități utile.
Are No Frost sub forma NeoFrost Dual Cooling. Acest lucru presupune că aparatul e unul cu care are răcire independentă pentru fiecare din cele două compartimente.
Comandarea se realizează pe cât se poate de modern, mai exact prin intermediul touch control. Pint intermediul acestui ecran se poate seta temperatura interioară.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul de 41 decibeli, iar din această cauză nu e un aparat gălăgios.
Consumul energetic e unul mic, mai exact de 370 kWh pe an, iar din această cauză aparatul are clasa A++ de eficiență energetică. Eficiența energetică se datorează în parte și faptului că aparatul vine cu compresor ProSmart Inverter.
Pentru ca legumele și fructele să rămână proaspete mai mult timp acest model are Active Fresh Blue Light. În acestea rămân proaspete cu 30% mai mult.

Dezavantaje

Modelul de față are doar dispenser de apă, pentru gheață nu are dispenser (dispecer).
Din păcate nu are facilitatea de uși reversibile. Acest lucru ar fi facilitat amplasarea aparatului oriunde doriți deoarece ușile ar fi putut fi reglate să se deschidă în orice parte.

Concluzii

În cazul în care sunteți interesați de o combină care să nu ocupe mult loc, să aibă eficiență energetică ok și capacitate mare atunci Beko RCNE720E30DP ar fi recomandarea mea.
Modelul acesta e unul cu o înălțime de 202 centimetri, iar din această cauză o să încapă unde doriți să-l amplasați.
Despre brandul Beko, dacă nu știați trebuie spus că e unul premium care-și comercializează produsele la nivel european.

Te-ar mai putea interesa