Beko RCNA400E30ZXP, combina frigorifică cu control touch

Combina frigorifică Beko RCNA400E30ZXP merită luată în calcul deoarece are un design plăcut datorită finisajului argintiu, controlului electronic de la exterior. Aceste aparate tind să arate cam la fel, adică designul să fie cât mai simplu și elegant, finisajul să fie argintiu și controlul cât mai avansat (butoane senzitive, pictograme iluminate și altele). Totuși, există mici diferențe la interior, adică veți vedea tehnologii diferite. Sistemul de răcire Neo Frost e prezent pe multe modele de la acest brand și oferă destul de multe avantaje (consum mai redus, dezghețare automată, mai puțină gheață în congelator).

În poza de jos se vede cam cât se poate pune într-un astfel de aparat frigorific. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sistemul No Frost e foarte popular deoarece prezent pe tot mai multe aparate frigorifice, dar pe cele de dimensiuni mici nu are sens. Volumul total e de 354 litri iar acesta e împărțit astfel că are un frigider generos și un congelator suficient de încăpător – 97 litri. Orice aparat frigorific nou excelează la partea de consum, în special dacă are NoFrost. Pe lângă compartimentul pentru fructe și legume, frigiderul are și un compartiment care menține anumite alimente la o temperatură de 0°C. Mă refer în special la carnea proaspătă care urmează a fi consumă în următoarele zile și nu o vreți congelată.

Controlul electronic oferă câteva funcții speciale: holiday (vacanță), butoane senzitive și avertizare ușă deschisă. Are și funcții clasice care sunt foarte utile: super-congelare și super-răcire.

Păreri pro și contra

Compartimentul mai mare de la congelator vă oferă posibilitatea introducerii unor alimente care ocupă mai mult spațiu. Se observă din poza de sus că are un număr mare de rafturi și suporturi pe care puteți pune orice. Arată foarte bine cu mânere incorporate, dar și cele cu mânere verticale sunt interesante.

Beko RCNA400E30ZXP e un aparat care merită încercat sunt destule motive pentru a-l alege și puteți minusuri. Chiar dacă nu vine cu toate dotările posibile, consider că reprezentă o alegere inteligentă. Dacă-l achiziționați până în perioada specificată în promoție, atunci puteți beneficia de o garanție extinsă.

Te-ar mai putea interesa