Beko RCNA386E30ZXB, combină cu NeoFrost şi clasa A++

Beko RCNA386E30ZXB este o combină frigorifică lansată recent pe piaţă care e dotată cu NeoFrost Dual Cooling. Acest ultim lucru presupune că aparatul are No Frost şi Dual Cooling. Primul lucru presupune că are răcire fără producere de gheaţă, iar al doilea însemană că pentru fiecare parte a figorificului există răcire independentă.

Acest model vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care impresionează prin aspect şi funcţii. Din poza de alături puteţi observa că e un model care vine pe culoare gri (metal look) şi că are funcţia de uşi reversibile.


Păreri pro şi contra

Modelul Beko RCNA386E30ZXB e umul cu o capacitate mare de 358 litri, capacitate netă. Aceasta fiind împărţită în 215 litri ai frigiderului şi 143 ai congelatorului. Are compartiment 0 grade pentru alimentele perisabile precum brânza, ouăle etc.
Dimensiunile sale sunt 60x66x203 lxAxÎ cm, iar în felul acesta beneficiem de un aparat care nu e prea mare şi care are un volum impresionant. Un lucru foarte util e caracteristica KitchenFit care face ca aparatul să poată fi incorporat între mobilă deoarece uşa se deschide la 90 grade.
La exterior are un ecran de la care se poate seta temperatura interioară pentru compartimentele congelator şi frigider.
Are mod de funcţionare numit Vacation Mode care presupune că aparatul funcţionează la o termperatură constantă atunci când nu deschideţi uşa pentru perioade îndelungate. Clasa de eficienţă energetică a aparatului e A++ cu un consum energetic anual de 298 kWh.
Dacă se întrerupe curentul pentru perioade îndelungate atunci o să vă ajute autonomia de funcţionare fără curent de 33 ore.

Recomand acest model care face parte din gama Evo Line întrucât are eficienţă energetică crescută A++, design Kitchen Fit, iluminare interioară LED şi alte lucruri utile care nu ţin doar de design.
Beko e un brand premium cu produse comercializate la nivel de întreg continent. În felul acesta beneficiem de un produs fiabil de la un producător cunoscut.

Te-ar mai putea interesa