Beko RCNA366E30ZXB, combină frigorifică cu touch control

Combinele frigorifice mai mari fac parte dintr-un segment mai diferit, motiv pentru care arată mai bine și oferă dotări suplimentare. Beko RCNA366E30ZXB e un aparat cu volum interior de 324 litri și veți vedea câte caracteristici speciale oferă: sistem de răcire NeoFrost Dual Cooling, poate fi incorporată, interior bine iluminat cu tehnologie LED, compartiment 0 grade pentru carne/pește, rafturi rezistente la orice, panou de control cu touch (aduce după sine niște funcții interesante), pe ușa frigiderului se pot pune sticle mari (nu mă refer la sucuri de 2/2,5 litri).

Din poze se poate observa câtă atenție a fost dată detaliilor și nu numai. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Neo Frost e o combinație de tehnologii sau, mai bine zis, sunt două tehnologii care se completează (Active Dual Cooling și No Frost). Cu alte cuvinte, curenții de aer sunt independenți și nivelul de umiditate e ținut sub control pentru a nu se forma prea mult condens sau gheață la interior.

Nu e vorba de un aparat banal și se vede după cum arată, ce materiale au fost folosite și clasa de eficiență energetică e A++. Sunteți motivați să alegeți o așa variantă și prin faptul că există acea promoție limitată cu mai mulți ani de garanție (trebuie înregistrat aparatul).

Păreri pro și contra

Toate acele dotări care le-am menționat mai sus sunt foarte utile și nu orice combine le oferă. Organizarea interiorului e foarte importantă pentru a să aveți locul potrivit pentru orice aliment sau recipient. Sistemele de răcire de tip No Frost sau derivate ale sale chiar doresc să devină standard pe tot mai multe aparate doar că nu au sens pe cele mici. Observ că acest brand dorește să ofere aparate frigorifice cât mai competitive, adică dotări avansate la prețuri mai mici decât concurența. Atunci, de ce să nu alegeți un aparat de la acest brand?

Beko RCNA366E30ZXB impresionează la toate capitolele și nu așa putea spune că-i lipsește ceva. La exterior observ acea linie argintie elegantă din zona mânerelor, finisaj care a fost împrumutat de la modelele altor branduri dar arată puțin mai diferit.

Te-ar mai putea interesa