Beko OIM25701X

Acest cuptor incorporabil Beko OIM25701X (numit și OIM 25701 X) face parte din noile model oferite acest producător și care se adresează celor care vor o bucătărie elegantă. Spun asta pentru că are alimentare electrică, grill, clasa A, finisaj inox și control sensitiv. E ideală atât pentru cofetării/restaurante/hoteluri cât și pentru uz casnic deoarece face față oricărei provocări. Ar fi fost interesant dacă ar fi existat un pachet promo cu plită cum sunt la alte modele sau să beneficiați de o reducere în caz că-l achiziționați cu plită. Dacă căutați un astfel de pachet promoțional și nu aveț iun buget prea mare, vă recomand OIC 22100X. Însă vă recomand și OIM25701X chiar dacă are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Deschis

Specificații tehnice

Beko OIM25701X are alimentare electrică și deci nu aveți nevoie de butelii cu gaz însă mai toate cuptoarele noi sunt electrice deoarece sunt mai eficiente și mai elegante. Mă refer la faptul că vin cu control senzitiv și ecran LCD cu timer. Când am specificat „eficient”, m-am referit la clasa A de eficiență energetică care vă asigură un consum de energie corespunzător (cuptorul fiind construit astfel încât să nu existe pierderi). E dotat cu ventilator pentru răcire (atunci când deschideți ușa cuptorului), grill dar din păcate nu are rotisor. Capacitatea sa e de circa 65 de litri și deci e mai mult decât suficient. Are o mulțime de funcții (14 la număr) care le regăsiți în manualul său.

La capitolele funcții și programe are: autocurățare catalitică, iluminare, funcție de decongelare, grill mic/mare, protecție împotriva copiilor, program pizza, gătire cu abur dar și multele altele. Deci putem spună că prețul său e justificat de funcționalitatea sa. Vine atât cu tavă pentru coacere cât și cu suporturi telescopice.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un volum mare, finisaj elegant (se poate observa în poze), eficiență A, multe funcții folositoare, ventilator de răcire ca și la modelele profesionale și e fiabil.

Minusuri: nu are rotisor, dar nu constituie neaparat un minus deoarece mulți dintre voi poate nici nu folosiți așa ceva.

Concluzie

Beko OIM25701X e un cuptor care-l recomand chiar dacă nu e accesibil deoarece e unul deosebit și bun. Nu sunt prea multe astfel de cuptoare pe piață care să prezintă aceste caracteristici speciale și de aceea nu ar trebui să ezitați această ocazie, în special dacă există și un pachet promo.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Beko OIM25701X”

Comentariile sunt închise.