Beko HNT61630X, hotă incorporabilă cu afișaj electronic

Hota incorporabilă Beko HNT61630X e una destul de elegantă datorită culorii și formei sale. Modelele incorporabile sunt prima opțiune deoarece nu ocupă mult spațiu și e necesar doar un corp suspendat pentru instalare. După instalare, veți vedea doar partea de jos care poate fi la nivelul mobilierului. Cele telescopice au o parte care poate fi extinsă pentru a mări suprafața de absorbție, astfel sunt prezente două filtre (pentru partea mobilă și cea statică).

Din poza de jos se vede că are butoane pentru a alege treapta, dar și un afișaj electronic care arată treapta actuală. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Clasa de eficiență energetică la acest model e una superioară – A, motiv pentru care veți avea o factură mai mică la energie. Filtrul metalic e realizat din aluminiu deci poate fi spălat fără probleme oricând, iar eficiența motorului nu va fi afectată

Nivelul de zgomot diferă în funcție de treaptă, dar și așa mie mi se pare a fi destul de silențioasă (59 dB în treapta a 3-a). Doar hotele mai mici sunt zgomotase în treptele mai mari, pe când la aceasta e doar o joacă. Capacitatea maximă de absorbție e de 659 mc/h care e foarte bună pentru o bucătărie mare, în special dacă nu o puteți aerisi prea des. Mai sunt și cele care suportă filtru din carbon adică aerul e recirculat, însă nu sunt la fel de eficiente ca și cele cu burlan. Plus, că acel filtru din carbon trebuie înlocuit în funcție de cât de mult va fi folosit.

Păreri pro și contra

Chiar dacă restul aparatelor din bucătărie sunt de la alte branduri, ea se integrează perfect cu celelalte datorită designului pe culoarea argintiu/inox. Se instalează ușor ca restul, iar panoul de control e ușor cu ține butoane și afișajul LED chiar e de folos dacă nu știți ce treaptă ați setat. Chiar dacă e cam scumpă, veți beneficia de o putere de absorbție foarte mare care e de ajuns pentru orice bucătărie.

Beko HNT61630X vine cu două lămpi LED care un consum redus mai energie și iluminează foarte bine plita, dar și în jurul ei.

Te-ar mai putea interesa