Beko HCP61310B, hotă decorativă neagră

Beko HCP61310B este o hotă decorativă apărută de curând pe piață și se adresează persoanelor interesate de un aparat care să poată fi incorporat, să aibă o putere mare de absorbție și eficiență energetică ridicată.

Acest model HCP61310B de la Beko vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani beneficiem de un aparat electrocasnic premium de la un brand comercializat la nivel de continent.


Avantaje

O hotă precum Beko HCP61310B este adresată persoanelor interesate de ceva aspectiv. Vine pe o nuanță sobră și neutră în același timp, iar din această cauză se va potrivi în orice bucătărie.
Filtrul e unul lavabil de tip metalic. Acest lucru e unul foarte bun deoarece o să vă țină mult și bine, trebuind spălat o dată la câțiva ani sau o dată la două luni … în funcție de cât de mult gătiți. Dacă hota ar fi avut și filtru de carbon atunci acela trebuie schimbat la circa 3 luni.
Puterea aparatului e una care poate fi reglată, iar în acest fel beneficiați de 3 trepte de putere. În funcție de acestea diferă și nivelul de zgomot (de la 46 la 61 dB), dar și capacitatea de absorbție. E vorba despre 194 mc/h până la 368 mc/h.
Dimensiunile nu sunt deloc unele mari, fiind vorba despre 19x59x45 (HxLxA cm).

Dezavantaje

Iluminarea se realizează cu halogen, iar acest lucru e un dezavantaj din punct de vedere al consumului de curent deoarece consumă ceva mai mult decât un bec cu LED. Dar, lumina e mai caldă.. deci mai puțin deranjantă. Iluminarea cu halogen e o sabie cu două tăișuri… după cum s-ar zice.

Concluzii

Dacă sunteți interesați de un aparat care să se integreze perfect vizual și funcțional într-o bucătărie atunci modelul de față ar fi recomandarea mea.
Este foarte ușor de utilizat de oricine întrucât vine cu control prin butoane.
Noi îi zicem acestui tip de hotă ca fiind decorativă, însă Beko o denumește ca fiind chimney adică tip șemineu. Iar, dacă vă doriți câteva alternative de altă culoare, de exemplu argintii atunci acestea pot fi găsite aici.

Te-ar mai putea interesa