Beko DH8544RX, uscător de rufe clasa A+++

Uscătorul de rufe Beko DH8544RX e unul dintre cele mai eficiente aparate din acest segment, motiv pentru care e ceva mai scump decât altele. Sunt incorporate tehnologii destul de avansate cum ar fi: uscare cu RapiDry, motor ProSmart Inverter, senzori Optisense, pompă de căldură EcoGentle, cuvă specială cu Aquawave. Panoul de control oferă destul de multe informații pentru ca voi să nu mai stați așa de mult timp lângă aparat. Aceasta are uscare hibridă adică e o combinație între uscare convențională și cea oferită de pompa de căldură.

Are un design similar cu cel al mașinilor de spălat rufe, doar că e mai înalt – 84,6 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

În total are 16 program de uscare, dar multe dintre ele sunt cele care le știți de la alte modele. Ideea e că puteți usca orice cu acesta și cu un consum redus de energie deoarece e vorba de o clasă de eficiență energetică – A+++. Sunt foarte puține uscătoare care sunt atât de eficiente și care să vă placă. Fiind un model atât de eficient, nu prea are concurență și veți recupera pe parcurs investiția făcută (depinde și cât de des îl veți folosi).

Acest tip de aparat e foarte util pentru cei care au timp sau loc pentru a usca rufele umede. Orice aparat mai performant și dotat e mare și nici nu sunt modele prea compacte cum e în cazul altor aparate (mă refer la cele de tip slim).

Păreri pro și contra

La finalizarea programului de uscare, rufele pot fi puse direct în dulap, dar poate că unele vreți să le călcați puțin. E ușor să monitorizezi programul de uscare deoarece are un ecran LCD generos care oferă cele mai importante informații. Are la fel de multe programe ca și o mașină de spălat, deci puteți spăla o anumite țesătură și veți obține cele mai bune rezultate.

Beko DH8544RX are un panou puțin mai avansat combinând controlul mecanic cu cel digital, dar nu cred că veți întâmpina probleme. Acest aparat poate fi pus într-o cămară sau oricare altă cameră unde aparatul nu va deranja.

Te-ar mai putea interesa