Beko DH8444RXM, uscător de rufe gri și silențios

Uscătorul de rufe Beko DH8444RXM e unul de culoare gri și această culoare e una destul de elegantă, astfel părțile de culoare neagră sunt bine evidențiate (ușa, butonul și afișajul digital). Consumă mult mai puțin decât variantele cu condensare pentru că se folosește de o pompă de căldură care suflă aer. Articolele de vestimentație sunt protejate pentru că nu mai sunt încălzite la temperaturi ridicate și nu e prea indicat dacă discutăm de haine din țesături mai scumpe sau subțiri. Chiar dacă veți cheltui mai mult decât prestabilit, veți avea facturi mai mici la energie.

Arată foarte bine dar acesta nu se poate instala oriunde pentru că e la fel de mare ca și mașina de spălat, eventual o puneți peste ea. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu ar trebuie să vă sperie prețul pentru că modele mai avansate costă mai mult și o veți aprecia pe parcurs. Chiar și designul poate afecta prețul, deoarece un model complet alb poate fi puțin mai ieftin și asigurați-vă să aveți aceleași dotări speciale ca acesta (fac referire la tehnologiile automate).

Cele 16 programe de spălare sunt ideale pentru cei care au multe rufe de uscat și vor să le sorteze ca și pentru mașina de spălat.

Păreri pro și contra

Are tehnologii avansate ca Eco Gentle, OptiSense și Aquawave (cuvă). Pompa Eco Gentle e o noutate pe acest tip de aparat și e una interesantă pentru că conservă și reciclează aerul cald, adică e un circuit închis. Are o clasă de eficiență energetică A++, pe când cele cu condensare au numai B. Senzorii inteligenți Optisense comunică nivelul de umiditate din rufe, astfel ca rufele să fie perfect uscate.

Beko DH8444RXM beneficiază de funcție Auto anti-șifonare pentru a rufele să fie cu cât mai puține cute și călcarea să fie mai ușoară ori deloc. Poate usca orice tip de articol de vestimentație care l-ați spălat anterior, chiar și cele ale copiilor. Alte funcții speciale sunt următoarele: blocare interfață, ajustare nivel uscare, lumină interioară, Buzzer, afișare timp rămas pe ecranul digital din dreapta și pornire temporizată.

Te-ar mai putea interesa