Beko DBKEN326XI+, combină frigorifică

Combina frigorifică Beko DBKEN326XI+ e una dintre puținele modele de pe piață care au control electronic și un design modern. E o combină spațioasă, eficientă din punct de vedere energetic, elegantă datorită finisajului pe argintiu și mânerelor verticale. Poate fi pusă în orice bucătărie datorită faptului că are o lățime și adâncime de 60 cm. Deci nu e cu mult mai mare decât alte electrocasnice, însă e destul de înaltă – 184 cm. Având în vedere finisajul, se potrivește în orice bucătărie, însă pentru a se asorta cu alte aparate ar fi ideal ca și acele aparate să fie tot pe inox/argintiu.

Dacă nu vă place culoarea, există o alternativă pe alb care oferă cam aceleași caracteristici și un preț mai atractiv. Beko DBKEN326XI+ are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Așa arată

Având în vedere dimensiunile sale, ne interesează doar volumul net, adică cel de 287 litri. Acesta e distribuit astfel: 197 litri la frigider și restul la congelator. Nu are dozatoare de apă sau gheață dar are un ecran LCD cu control electronic al temperaturii. Astfel, se poate seta temperatura de la interior fără a deschide ușa. Nu știu cât de utilă e dotarea deoarece nu veți schimba prea des temperatura. Cât despre compartimente și suporturi, frigiderul vine cu 4 rafturi din sticlă, 3 suporturi pe ușă și 2 compartimente speciale; cât despre congelator, are trei compartiment și o capacitate de congelare decentă – 5 kg la 24 ore.

Pe partea de design, are un finisaj argintiu, uși reversibile, ecran LCD și iluminare interioară. La capitolele funcții și siguranță are: funcție super-congelare, funcție vacanță, protecție antibacteriană și avertizare pentru ușă deschisă. Caracteristicile speciale sunt: sistemul multiflow și ventilatorul incorporat. Accesoriile incluse sunt: tavă pentru gheață, suportul pentru ouă și cel pentru sticle. Cât despre autonomia sa fără curent, e destul mare și poate fi considerată ca fiind peste medie – 17 ore.

Plusuri: sistem de răcire avansat – No Frost, finisaj inox, control electronic al temperaturii, consum mic de energie etc.
Minusuri: nimic.

Beko DBKEN326XI+ e un aparat frigorific nou și de aceea eficiența sa nu poate fi pusă la îndoială. Îl recomand oricui în special dacă aveți un buget generos sau doriți să o achiziționați în rate fie fără dobândă. Nu veți regreta că ați ales o combină cu No Frost deoarece alimentele din congelator și frigider vor rămâne proaspete o perioadă mai lungă.

Te-ar mai putea interesa