Beko DBK346XI+, combina frigorifică

Combina frigorifică Beko DBK346XI+ e una foarte elegantă dar și funcțională. Are un volum de 295 litri, un congelator performant, clasa A+, protecție antibacteriană etc. Chiar dacă nu are finisaj antiamprentă, acest inox/argintiu mai închis la culoare dă un plus de eleganță bucătăriei. Îmi place chiar și forma sa exterioară cu puține linii și cu margini drepte și nu rotunjite. Mânerele sale sunt poziționate la mijloc și nu sunt incorporate ci clasice de dimensiuni mici. Interiorul său e unul spațios iar numărul mare de rafturi, suporturi și compartimente, vă oferă posibilitate sortării mai bune a alimentelor. Nu costă foarte mult, mai precis, DBK346XI+ are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Beko DBK346XI 1
Închis
Beko DBK346XI+ 1
Deschis

Specificații tehnice

Beko DBK346XI+ are un volum decent pentru o înălțime de 186.5 cm iar restul dimensiunilor (adâncime și lățime) sunt aceleași ca și la un model obișnuit. La un așa preț nu veți găsi aparate frigorifice cu sistem de răcire No Frost deoarece acela e destul de scump. Avantajul său e acela că dezghețarea se face automată și nu manuală, astfel se împiedică depunerea de gheață pe alimente (deci vor rămâne mai proaspete). Chiar dacă volumul net e de 295 litri, volumul frigiderului e de 205 litri. Veți observa că are 4 rafturi din sticlă, 4 suporturi pe ușă dar și compartimente speciale. Spre deosebire de alte congelatoare, acesta poate congela cam 5 kilograme la 24 de ore. Acest compartiment e împărțit la rândul său în alte trei compartimente mai mici.

Chiar dacă mânerele nu sunt incorporate, ușile sunt de tip reversibil. Alte dotări ale sale ar fi: iluminare interioară, termostat reglabil, sistem antibacterian dar și altele. Ca și accesorii are: tavă pentru gheață, suport pentru ouă și altul pentru sticle. Autonomia fără curent e de 18 ore care e peste medie. Clasa energetică A+ e foarte importantă deoarece vă scutește de bani, consumul anual fiind undeva la 267 kWh.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: protecție antibacteriană, suport sticle, aspect plăcut, ușile sunt reversibile și consum mic de energie.

Minusuri: putea fi mai accesibil.

Concluzie

Acest aparat frigorific Beko DBK346XI+ nu ocupă mai mult spațiu decât un frigider, doar înălțimea diferă între cele două tipuri de aparate. O posibilă soluție de finanțare ar fi ratele fixe fără dobândă. Alternative sunt de la suficiență producător, iar dacă nu vă interesează protecția împotriva bacteriilor, atunci aveți de ales într o grămadă de modele, chiar și mai spațioase.

Te-ar mai putea interesa