Beko CWB6441NX

Beko CWB6441NX e un model foarte bun pentru o bucătărie modernă, iar asta deoarece e un model de hotă incorporabilă decorativă. Nici nu costă prea mult deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e mai mic decât cel al Beko CWB 6600 X care e tot o hotă cu rol decorativ.
E un aparat foarte bun de la un brand de încredere, iar acest lucru e sprijinit de garanția de 2 ani care cu ajutorul serviciului Garanția Plus poate fi mărit la mai mult.

Aspect

Se poate vedea că e un model de hotă turn destul de înaltă. Are o înălțime destul de apreciabilă, iar din această cauză trebuie să verificați dacă se poate integra în bucătăria dvs. Culoarea e inox, iar panoul de control e localizat în partea dreaptă, având butoane care ajută la un control eficient de tip mecanic.

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

Chiar dacă are doar un motor, datorită puterii de 125W aparatul vine cu o putere de absorbție de 420 metrii cubi la oră. Ce e deosebit la acest mode e faptul că vine cu nu unul, ci două filtre de grăsime. Normal că are două lămpi de iluminare care vă vor ajuta să vedeți bine ceea ce gătii atunci când lumina nu e prea bună.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; vine cu o garanție îndelungată; greutatea fiind mică – circa 11 kilograme – nu o să aveți dificultăți în a o monta; nivelul de zgomot e net inferior unui aspirator; puterea de absorbție e mai mult decât ok; are trei trepte de viteză prin care puteți alege cât de repede să fie absorbit aburele și mirosul.
Contra: controlul nu e electronic.

Concluzie

Un astfel de aparat e util în scop preventiv, adică pentru a face ca mirosul și aburele de la mâncare să nu se răspândească în toată casa. Din această cauză musafirii nici nu vor știi că dvs. ați gătit. Utilizarea nu e deloc complicată, deoarece panoul de comandă e unul simplu și ușor de folosit de oricine.

Te-ar mai putea interesa