Beko CWB6410AR, hotă decorativă de tip Retro

Hota decorativă Beko CWB6410AR e destul de accesibilă chiar dacă are design rustic, iar performanțele sunt impresionante. Aceasta se potrivește doar alături de un cuptor+plită incorporabilă cu același design, iar pentru a se asorta perfect, alegeți modele de la același brand. Nu sunteți obligați să alegeți incorporabile dacă vi se par prea scumpe, alegeți un aragaz de tip retro (pe gaz/mixt). Pe aparate cu design retro nu veți găsi un control digital sau un finisaj pe inox, ci doar pe culori ca: bej/crem/antracit cu accesorii pe alama/bronz.

Bine, majoritatea aparatelor cu design rustic sunt pe acele culori, dar pot exista excepții. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E evident că e o hotă decorativă care trebuie montată pe perete și trebuie să renunțați la mobilierul suspendat pentru a face loc. Chiar dacă are o lățime de 60 cm, e bine să fie mai mult spațiu pe perete pentru a ieși mai bine în evidență (adică să nu o înghesuiți). Burlanul de evacuare poate fi mascat cu un schelet metalic placat cu gips carton dacă hota nu vine pe un perete exterior. Arată destul de urât un burlan pe perete, de aceea există hote chiar filtre de carbon, dar acelea sunt diferite și nu sunt prea multe pe piață.

Lămpile mi se par suficient de puternice – 2*25 W, și vor lumi perfect panoul de control al plitei pentru că sunt poziționate în față și nu în spate. Cele două filtre metalice se văd din poza de sus și pot fi demontate ușor ca la oricare altă hotă.

Păreri pro și contra

Performanțele sunt satisfăcătoare, iar puterea poate fi reglată în funcție de nivelul de miros și abur din bucătărie (poate că aveți un geam în apropiere care se poate deschide). Hota poate fi folosită și pentru a filtra aerul din bucătărie, deci poate fi folosită și după ce ați gătit mâncare cu un cuptor.

Beko CWB6410AR poate reprezenta o alegere foarte bună și nu o spun doar eu, ci chiar și alți posesori mulțumiți de alegere. Nu e nevoie să dați mulți bani pe o hotă cu design modern, cât timp și aceasta își face treaba

Te-ar mai putea interesa