Beko CN147130D, combină frigorifică No Frost

Pe piață sunt multe combine frigorifice, însă prea puține au caracteristica No Frost. De aceea m-am gândit să prezint pe scurt un model – Beko CN147130D – care are această caracteristică. În momentul de față are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar dacă din diferite motive nu ți-o permiți atunci trebuie știut că poate fi luată în rate de aici.
Lucrurile pozitive la acest aparat frigorific ar fi caracteristica menționată la început, clasa de eficiență energetică foarte bună, sistemul Multi Airflow și altele.

Aspect

Din imaginea de alături se poate vedea mai bine cum se prezintă electrocasnicul și că beneficiază chiar și de dispenser de apă. Puteți observa că e pe alb și că are un mâner de tip vertical.

Exteriorul
Exteriorul

Caracteristici tehnice

CN147130D vine cu o capacitate mare de 426 l care e un volum net împărțit în 301 litri ai frigiderului și 125 ai congelatorului. Chiar dacă e un aparat foarte mare, trebuie spus că are un consum de curent foarte mic de 307 kWh pe an care corespunde clasei de eficiență energetică A++.
Venind cu No Frost înseamnă că nu trebuie să vă pierdeți timpul cu dezghețarea aparatului, iar caracteristica Multiflow presupune că toate alimentele sunt răcite/păstrate la rece în mod uniform.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț e unul foarte bun, luând în considerare că e un model premium; alimentele nu se vor altera dacă se întrerupe curentul deoarece aparatul are autonomie fără curent de 24 ore; vine cu caracteristici premium precum Multi Airflow și No Frost; capacitatea de congelare a congelatorului e destul de mare, adică de 6 kilograme la 24 de ore; vine cu diferite accesorii cum ar fi o tavă pentru gheață, suport pentru sticle și pentru ouă.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă te interesează un aparat frigo capabil și dispui de un buget peste medie atunci modelul de față ar fi recomandarea mea. E un aparat foarte ușor de folosit, însă n-ar fi rău dacă ați citi manualul cu instrucțiuni de utilizare pentru a evita neplăcerile și pentru a utiliza aparatul în cunoștință de cauză… poate învățați ceva ce nu știați din el.

Te-ar mai putea interesa