Beko BIM24301ZGCS, cuptor electric pe Gri Benita

Cuptorul incorporabil Beko BIM24301ZGCS e un modern și se vede fare bine din poza de jos. Are un panou de control combinat – electronic și digital, care poate fi utilizat cu ușurință. Butoanele sunt de tip push in – push out sau retractabile, deci nu ar avea sens o opțiune de blocare interfață. Îmi place cum arată și cred că se potrivește alături de alte aparate pe inox sau chiar pe culori apropiate. Sunt destul de mule plite care se potrivesc cu acest cuptor, iar eu aș opta pentru un electrică.

Din poza de jos observăm o culoare nouă pentru acest tip de aparat – Gri Benita. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta poate fi pus în locul vechiului model deoarece dimensiunile sunt aceleași și acum veți avea mai multe funcții la dispoziție pentru diversele preparate. La interior veți observa un volum ceva mai bine datorită unei construcții mai bune – 71 litri. Ușa e destul de bine izolată cu cele 3 straturi de sticlă și se curăță destul de ușor.

Un cuptor bun are ventilator care ajută la o distribuire mai bună a aerului cald, dar și la răcire. În plus, e prezentă și funcția de încălzire convecție aer fierbinte care e ceva mai puternică decât altele, deci e bună pentru sarcini ceva mai mari.

Păreri pro și contra

Tăvile cuptorului se scot cu ușurință datorită suporturilor telescopice oferite, iar la instalare nu vor fi probleme deoarece e inclus ștecherul de la cablu (unele cuptoare sau plite nu-l au inclus). Are suficient de multe funcții pentru a deveni un model multifuncțional – 8, dar sunt cuptoare chiar și cu 12 funcții. Acestea sunt în funcție de dotările sau tehnologiile incorporate, iar eu așa alege un model cât mai avansa că doar nu-l veți folosi pentru o perioadă scurtă. Arată foarte bine pe această culoare și plita ar trebui să fie similară.

Beko BIM24301ZGCS e un electrocasnic nou care poate fi pus într- bucătărie modernă și dacă nu aveți un mobilier potrivit, puteți cumpăra un corp suplimentar pentru acesta și poate fi pus la nivel cu blatul pentru a nu vă mai apleca.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Beko BIM24301ZGCS, cuptor electric pe Gri Benita”

  1. am primit cuptorul fară becul din interiorul cuptorului.Rog de unde pot cumpara acest tip de bec la aparatulu model:BEKO 24301 BIM- ZGCS Multumesc

Comentariile sunt închise.