Beko BBSE12130XD, set cuptor și plită

Dacă vă doriți aparate incorporabile în loc de un aragaz, atunci ar trebui să vă uitați la setul de mai jos care cuprinde cuptorul Beko BBSE12130XD și o plită pe gaz. Ambele aparate sunt de buget adică au fost concepute pentru a fi accesibile. Cu alte cuvinte, nu doresc să impresioneze prea mult prin dotări, dar sunt o soluție pentru cei care vor un astfel de pachet, adică să economisească puțin.

Pot fi promoții la diverse modele, astfel că pot apărea și alternative chiar și de la alte branduri. Totuși, eu vă recomand astfel de seturi deoarece aparatele arată bine și sunt de la același brand, adică se asortează. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Beko BBSE12130XD

Merită sau nu merită cumpărat?

Cuptorul este cel mai important deoarece îl veți folosi mai des să gătiți, iar plita mai mult pentru a încălzi. De aceea, vi se oferă un model multifuncțional adică are gătire asistată de ventilator și consumul de energie scade puțin (față de cele care nu au ventilator). Rolul acestuia este de a distribui uniform căldura și scurta programul.

Programele de gătit sunt cele standard și pot fi alese ușor prin rotirea butonului din stânga, iar cu cel din mijloc setați timpul necesar pentru ca voi să nu-l mai supravegheați. O caracteristică care ar trebui menționată pentru că nu vedem la orice cuptor este sistemul de închidere amortizată a ușii.

Cât despre plită, se poate vedea că are un finisa în mare parte argintiu, adică vorbim de o suprafață din inox. Grătarele sunt din oțel și se poate vedea destul de ușor (sunt subțiri și sudate). Despre plită nu vă pot spune prea multe, doar că are arzătoare foarte eficiente, adică au un consum mai redus de gaz și oferă o putere satisfăcătoare.

Concluzie

Pachetul de sus cu acel cuptor Beko BBSE12130XD este o opțiune decentă dacă aveți un buget limită pentru două astfel de aparate, însă ar mai fi necesară și o hotă. Eu vă recomand o hotă telescopică dacă trebuie să mascați burlanul cu ajutorul mobilierului sau de tip turn dacă puteți scoate afară burlanul pe același perete (Beko BHCA66641BBHS).

Te-ar mai putea interesa