Arctic UAG5612DTTLX, aragaz culoare inox

Persoanelor interesate de un aragaz care să arate bine și să funcționeze fără reproșuri le recomand acest Arctic UAG5612DTTLX. Cele 4 arzătoare sunt aprinse în mod electric prin intermediul unui buton dedicat.
În mare vine cu tot ce ți-ai dori de la un astfel de electrocasnic, iar aspectul e unul mai mult decât plăcut.

Costul aparatului nu e deloc mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Probabil că nu mai are rost să spun că e vorba despre un brand românesc care face niște electrocasnice de o calitate foarte bună, iar din această cauză mi se pare că prețul e unul foarte mic.

Aparatul
Aparatul

Modelul de față e dotat cu 4 arzătoare care sunt aprinse electric, iar în cuptor întâlnim facilități cum ar fi grill și rotisor. Aceste facilități te vor ajuta foarte mult în cazul în care vrei să prepari ceva bun, iar afară nu e vreme de grătar. De asemenea aceste două lucruri te vor putea ajuta să prepari și mâncăruri exotice ori diferite legume (vinete etc).
Ca accesorii aș menționa că are sertar inferior pentru vase, grătar, tavă, iar capacul e unul din sticlă.

Îmi place la acest model că e de culoare inox și că are o lățime de 50 centimetri care o să-l facă foarte ușor de montat în locuri înguste. Alte lucruri care ar trebui apreciate sunt prețul incredibil de mic care o să te ajute să-i faci o extensie de garanție pentru a-l face un aparat de îndelungă folosință cu garanție extinsă.
Din păcate nu vine cu aprindere integrată în butoanele care dau drumul la gaz și de aceea trebuie apăsat suplimentar un buton pentru a face acea scânteie.

Deci, dacă vrei un aragaz simplu de utilizat și care să nu coste prea mult atunci îți recomand un model precum acesta. Dacă nu știați, brandul aparține acum unei firme din Turcia care deține și Beko. De Beko sunt sigur că ați auzit, iar electrocasnicele lor sunt vândute în întreaga Europă.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu